اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سردار غلامرضا سلیمانی:

طرح ازدواج آسان در سراسر کشور به همت سپاه و بسیج در حال اجراست

طرح ازدواج آسان در سراسر کشور به همت سپاه و بسیج در حال اجراست
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اقدامات سپاه و بسیج در حوزه تسهیل ازدواج جوانان، گفت: این توصیه و تدبیر رهبر معظم انقلاب است و سپاه و بسیج در تبعیت از ایشان طرح ازدواج آسان را تدارک دیده‌اند که این طرح در سراسر کشور در حال پیگیری و اجراست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین عصر امروز (پنجشنبه، ۹ آذر ماه) در حاشیه اهدای ۴۶۴ سری جهیزیه به زوج‌های جوان استان گلستان، گفت: امر خیر ازدواج یکی از سنت‌های الهی است که تعداد قابل توجهی از جوانان عزیز میهن اسلامی نیز در سن ازدواج قرار دارند.

وی ادامه داد: بر همه افراد و دستگاه‌های مسئول که توانایی و ظرفیت برای تسهیل در امر ازدواج جوانان را دارند، واجب است تا ازدواج جوانان را تسهیل کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اقدامات سپاه و بسیج در حوزه تسهیل ازدواج جوانان، تأکید کرد: این توصیه و تدبیر رهبر معظم انقلاب است و سپاه و بسیج در تبعیت از ایشان طرح ازدواج آسان را تدارک دیده‌اند که این طرح در استان‌ها و شهرستان‌ها در حال پیگیری و اجراست.

سردار سلیمانی افزود: امروز همکاران عزیز ما در سپاه نینوا گلستان ۴۶۴ سری جهیزیه را برای تقدیم به زوج‌های جوان آماده کرده‌اند که توزیع این جهیزیه‌ها از امروز آغاز خواهد شد، البته در ایام پیش رو نیز برنامه دیگری با این موضوع اجرا و انجام خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان خاطرنشان کرد: این برنامه در گذشته نیز، سابقه اجرا به طور وسیع در سطح کشور را دارد به نحوی که شاید تاکنون ده‌ها هزار سری جهیزیه توزیع شده است، این مسیر برای زوج‌های جوانی که جهت آغاز زندگی خود به جهیزیه نیاز دارند، ادامه پیدا خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه