اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

«حیوان» هندی پرفروش‌ترین فیلم گیشه‌های جهان شد

«حیوان» هندی پرفروش‌ترین فیلم گیشه‌های جهان شد
فیلم «حیوان» با بازی رانبیر کاپور پرفروش‌ترین فیلم گیشه‌های جهان است و از «ناپلئون» و «بازی‌های گرسنگی» دیگر فیلم های مهم در حال اکران بیشتر فروخته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ورایتی، فیلم حماسی پر از خون و خونریزی بالیوودی با بازی رانبیر کاپور با فروش ۴۲.۱ میلیون دلاری عنوان پرفروش‌ترین فیلم در گیشه های جهانی را از آن خود کرد. «حیوان» ساخته ساندیپ وانگا ردی در ۳۸ بازار جهانی اکران شده و فروش ۶.۱ میلیون دلاری آن در آمریکای شمالی که از اکران در ۸۵۰ پرده سینما به دست آمده است آن را در جایگاه هفتم این منطقه قرار داده است.

در «حیوان» رانبیر کاپور در نقش پسر ثروتمندترین مرد هند بازی می‌کند. بابی دیول بازیگر «اشرام» و راشمیکا ماندانا دیگر بازیگران فیلم هستند. این فیلم مانند فیلم‌های قبلی ردی مثل «آرجون ردی» (۲۰۱۷) به زبان تلوگو و «کبیر سینگ» (۲۰۱۹) که نسخه هندی زبان آن فیلم بود، به بررسی احساس مردانگی سمی می‌پردازد.

دنیس هاروی در نقد و بررسی فیلم نوشت: کل فیلم درباره حس غرور بی‌جا و مردانگی سمی است. به «حیوان» نمی توان توهین کرد اما کاریکاتوری از مردانگی با ترکیبی از «جیمز باند»، «پدرخوانده» و «هرکول» و یادآور فانتزی افراد مشهور است.

«حیوان» با فروش خود «ناپلئون» ریدلی اسکات را به مکان دوم رانده و این فیلم با فروش ۳۵.۷ میلیون دلاری در سراسر جهان که ۲۸.۶ میلیون دلار آن از فروش خارج از آمریکا به دست آمده است، فیلم دوم جهان در گیشه سینماها شد. این فیلم از زمان اکرانش تاکنون ۱۳۷ میلیون دلار در سطح جهان فروخته است. «ناپلئون» در بیش از ۲۱۵۰۰ پرده نمایش در ۶۳ بازار جهانی پخش شده است. یک بازار کلیدی جهانی که هنوز در آنجا اکران نشده کره جنوبی است که از ۶ دسامبر اکرانش را در این کشور شروع می کند.

«بازی‌های گرسنگی: تصنیف پرندگان آوازخوان و مارها» هم با اکران در ۸۸ منطقه حدود ۲۹.۴ میلیون دلار در سطح جهان فروخت و سومین فیلم پرفروش جهان در هفته اخیر شد. این فیلم از اولین اکرانش تا به حال ۲۴۴ میلیون دلار در سطح جهانی کسب کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه