دانا گزارش می دهد؛
فرافکنی صهیونیست ها برای سرپوش گذاشتن بر جنایات جنگی در غزه
در حالی رژیم صهیونیستی از شکست در غزه دچار استیصال شده است که برای فرار از فشارهای بین المللی اتهام زنی به ایران را بهترین گزینه در دسترس به کار گرفته است.
به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی بیش از شصت روز از عملیات تمام عیار طوفان الاقصی در سرزمین های اشغالی می گذرد که صهیونیست ها مرزهای جنایت جنگی را در غزه جا به جا کرده و در این ایام به یک نسل کشی دست زدند.
حمله به بیمارستان ها، پناهگاه ها، مدارس و کشتار بی وقفه کودکان، زنان و غیرنظامیان، جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را برای دنیا به نمایش گذاشت و آمریکا و کشورهای غربی، در حمایتی تمام قد از صهیونیست ها، دست خود را به خون مردم غزه آلوده کرده و در این نسل کشی با اشغالگران قدس مشارکت کردند. از ارسال تجهیزات نظامی تا نیروی انسانی و موج رسانه ای برای اقناع افکار عمومی پازل حمایت های غرب از جنایات رژیم صهیونیستی را تشکل داد.
پنتاگون مسئول تحویل تسلیحات نظامی به اسرائیل
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی اعلام کرد ایالات متحده دهها هزار سلاح و گلولههای توپخانه و همچنین بمبهای سنگرشکن را در اختیار اسرائیل قرار داده است.
طبق این گزارش مقامات آمریکایی گفتند که ارسال این محموله تسلیحاتی شامل تقریباً 15 هزار بمب و 57 هزار گلوله توپ بلافاصله پس از حمله 7 اکتبر آغاز شده و در روزهای اخیر نیز ادامه دارد.
«بلومبرگ» نیز با استناد به فهرست داخلی وزرات دفاع این کشور گزارش داد، پنتاگون مشغول تحویل درخواستهای تسلیحاتی تلآویو است که شامل موشکهای هدایتشونده لیزری بیشتر برای ناوگان بالگرد تهاجمی آپاچی و همچنین گلولههای ۱۵۵ میلی متری، دستگاههای دید در شب، مهمات سنگرشکن و خودروهای نظامی جدید میشود.
این تسلیحات در سندی فهرست شده که بلومبرگ گفته تاریخ آن اواخر اکتبر (ماه میلادی سابق) است و در پنتاگون دست به دست میشود. طبق این سند، «این تسلیحات در حال ارسال است یا وزارت دفاع (آمریکا) در تلاش است آنها را از انبارهای آمریکا و اروپا در دسترس قرار دهد».
تحریم رهبران سیاسی و نظامی حماس توسط آمریکا و انگلیس
حمایت غرب از جنایات رژیم صهیونیستی در طول دو ماه گذشته البته فراتر از ارسال مستقیم تسلیحات نظامی به تل آویو بوده است.
آمریکا و انگلیس در جریان کشتار مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی، تحریمهایی را علیه رهبران ارشد جنبش حماس به عنوان نوک پیکان مقاومت فلسطین وضع کردند.
وزارت خارجه انگلیس در بیانیهای اعلام کرد که با هدف جلوگیری از عملیات شاخه نظامی حماس در غزه و مناطق دیگر فلسطین شش تن از رهبران و حامیان مالی حماس را تحریم کرده است.
وزارت خزانهداری آمریکا نیز در این باره اعلام کرد: تحریمهایی که با هماهنگی انگلیس وضع شده است اعضای ارشد جنبش حماس و سازوکار حمایت و کمک لجستیکی از این جنبش و جنبش جهاد اسلامی فلسطین را هدف قرار گرفته است.
چوب غرب لای چرخ آتش بس در غزه
اگرچه حمایت های همه جانبه غرب برای کشتار مردم غزه جنایتی تمام عیار در سرزمین های اشغالی را به نمایش در آورد، اما سرانجام فشار افکار عمومی جهان موجب شد آتش بس موقت در غزه حاکم شود. از سوی دیگر پارلمان انگلیس نیز به طرح درباره آتش بس رای موافق نداد و البته آمریکا نیز بی میلی خود را نسبت به توقف کشتار مردم غزه اعلام کرد.
«هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما»، در اظهاراتی خود را مخالف برقراری آتشبس میان رژیم صهیونیستی و حماس عنوان کرد و مدعی شد، برقراری آتشبس تنها به حماس این اجازه را میدهد تا نفسی تازه کرده و درگیریهایش با تلآویو را طولانیتر کند.
کلینتون استدلالهای خود را در این رابطه در مقالهای تحت عنوان «حماس باید برود» در نشریه آتلانتیک بیان کرد. او ضمن موافقت با مواضع دولت بایدن در مخالفت با آتشبس، عنوان کرد این راهکار تنها فرصت تقویت و از سرگیری حملات حماس علیه رژیم صهیونیستی را فراهم میکند.
اگرچه نسل کشی در غزه به دست رژیم صهیونیستی و با حمایت غرب بر افکار عمومی دنیا محرز شده است، اما نماینده رژیم صهیونیستی در نامه ای گستاخانه به شورای امنیت سازمان ملل، ایران را به فعالیتهای بیثباتکننده در منطقه متهم کرد!
پیش از آن نیز بنیامین نتانیاهو در سخنرانی سالانه مجمع عمومی سازمان ملل رسماً با تهدید هستهای ایران گفته بود: «بیش از هر چیز ایران باید با یک تهدید هستهای معتبر روبرو شود.
اگرچه این اظهارات و اتهامات گستاخانه با واکنش جدی از سوی مقامات کشورمان مواجه شد، اما در نهایت نمایندگی ایران در سازمان ملل در نامه ای اعلام کرد: رژیم اسرائیل به دنبال توجیه و سرپوش گذاشتن بر نقض مستمر قطعنامه ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶)، تجاوزات نسل کشی خود به مردم بیگناه فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری و اقدامات اخلالگرانه، شرورانه و تروریستی خود در منطقه است. بر این اساس، تلاشهای آن برای انداختن تقصیر به گردن ایران کاملاً بیاساس و فاقد هرگونه مبنای قانونی است.
سعید ایروانی در ادامه این نامه آورده است: همچنین اتهامات بی اساس نمایندگان رژیم اسرائیل در جلسه توجیهی علنی شورای امنیت در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۳ تحت عنوان "وضعیت خاورمیانه از جمله مسئله فلسطین" علیه کشورم را رد و محکوم می کنم. ایران انتشار ادعاهای بی اساس رژیم اسرائیل را چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای نادیده گرفتن مسئولیت خود در قبال جنایات جنگی، نسل کشی و جنایات علیه بشریت که در فلسطین اشغالی مرتکب شده است، نمی داند.
به نظر می رسد شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی از یک سو و نداشتن هیچ راهبرد مشخص برای آینده این رژیم، اشغالگران قدس را دچار استیصالی کرده است که برای خروج از آن راهی جز پیدا کردن شریک جرم نداشته باشند و حالا ایران بهترین گزینه برای رژیم صهیونیستی به شمار می رود.
ارسال دیدگاه