logo
دوشنبه 20 مهر 1405 | دوشنبه 12 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  2. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  3. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  4. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  5. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  6. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  7. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  8. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  9. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  10. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  11. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  12. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  13. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  14. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  15. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  16. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  17. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  18. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  19. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  20. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!

سی‌ان‌بی‌سی:‌

ارزش بیت‌کوین سال 2024 افزایش زیادی دارد‌

 ارزش بیت‌کوین سال 2024 افزایش زیادی دارد‌
سی‌ان‌بی‌سی اعلام کرد: ارزش بیت‌‌کوین در سال جاری بیش از 160 درصد رشد داشته است‌.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، انتظار می‌رود، رشد ارزش بیت‌‌کوین در سال 2024 ادامه یابد و می‌تواند به رقم بی‌سابقه بیش از 100 هزار دلار به ازای هر بیت کوین برسد.

این ارز مجازی در سال جاری بیش از 160 درصد رشد داشته و روز سه‌شنبه بالای 44 هزار و 200 دلار معامله شد. ارزش بیت‌کوین در ابتدای سال جاری به 16 هزار و 500 دلار رسیده بود.

پاسگال گوتیه، مدیرعامل لجر گفت: «من فکر می‌کنم سال 2023 سال آماده شدن برای افزایش ارزش بود و هنوز هم ادامه دارد. این حس برای سال 2024 و 2025 هم ادامه دارد.»

بیت‌کوین در نوامبر 2021 به رقم بی‌سابقه 69 هزار دلار رسید. با این حال، سال گذشته در بحبوحه ورشکستگی این بخش، نزدیک به 1.4 تریلیون دلار از بازار ارزهای مجازی خارج شد.

این بحران با فروپاشی FTX، دومین صرافی بزرگ رمزنگاری جهان در زمان ورشکستگی، شدت گرفت. سام بنکمن فرید، بنیانگذار این صرافی به علت مجرم شناخته شدن در 7 فقره کلاهبرداری به بیش از 100 سال زندان محکوم شده است.

از دیگر مشکلات بازار ارزهای مجازی، چانگ پنگ ژائو، رئیس صرافی بایننس ماه گذشته اعتراف کرد و به عنوان بخشی از تسویه حساب 4.3 میلیارد دلاری با وزارت دادگستری آمریکا، از سمت مدیرعاملی این شرکت کنار رفت. رئیس سابق بزرگ‌ترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان به دلیل پولشویی با 10 سال زندان مواجه است.

به گزارش سی‌ام‌بی‌سی، بسیاری از کارشناسان این صنعت، این 2 مورد بسیار بازار ارزهای مجازی را تحت تاثیر قرار داده است.

بانک استاندارد چارترد ماه گذشته پیش‌بینی ماه آوریل خود را تکرار کرد که بیت‌کوین تا پایان سال 2024 یا حتی زودتر از آن به 100 هزار دلار خواهد رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه