logo
دوشنبه 20 مهر 1405 | دوشنبه 12 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  2. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  3. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  4. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  5. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  6. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  7. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  8. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  9. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  10. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  11. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  12. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  13. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  14. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  15. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  16. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  17. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  18. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  19. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  20. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!

سناتور آمریکایی:

جنگ غزه فرصتی برای تغییر مسیر تاریخ است

جنگ غزه فرصتی برای تغییر مسیر تاریخ است
سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی معتقد است زمانی که جنگ غزه به پایان برسد، فرصتی برای تغییر مسیر تاریخ به نفع ملت فلسطین بوجود خواهد آمد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «زمانی که جنگ غزه به پایان برسد، فرصتی برای تغییر مسیر تاریخ به نفع ملت فلسطین و پایان نقش ایران بوجود خواهد آمد». این سخنانی است که «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری خواه ایالت کارولینای جنوبی درباره جنگ غزه مطرح کرده است.

ملت فلسطین  75 سال است که تحت سرکوبگری رژیم صهیونیستی از ساده‌ترین حقوق خود محروم شده و نتوانسته است سرزمین‌های اشغال شده اش را آزاد کند.گروه‌های فلسطینی بارها تحت عنوان مذاکره به دنبال دستیابی به حقوق خود بودند اما رژیم صهیونیستی هر بار آنها را ناکام گذاشته است.

سرانجام گروه‌های فلسطینی از سال 1987 میلادی و پس از تشکیل جنبش حماس در غزه، مسیر مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی را در پیش گرفتند. جنبش حماس پس از تشکیل، با مقبولیت و محبوبیت گسترده‌ای در میان فلسطینیان مواجه شد.

جنبش حماس روز هفتم اکتبر (15 مهرماه) سال جاری در عملیاتی گسترده‌ای از زمین، دریا و هوا به شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه حمله کرد و صدها نظامی صهیونیست و شهرک نشین را از بین برد.

پس از این حمله، رژیم صهیونیستی حملات گسترده‌ای را علیه مردم غزه آغاز کرد. نظامیان رژیم صهیونیستی به جبران شکست نظامی و اطلاعاتی خود در روز هفتم اکتبر، تا کنون حدود 18 هزار فلسطینی را در نوار غزه به خاک و خون کشانده‌اند که بر اساس گزارش‌ها بیش از 70 درصد قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

گراهام معتقد است که پس از پایان جنگ غزه، حماس دیگر قادر نخواهد بود که به تهدید اسرائیل بپردازد، اگر چه برخی از کارشناسان معتقدند که عملیات روز هفتم اکتبر، آغاز پایان رژیم صهیونیستی را رقم زده است و فلسطین اشغالی دیگر خانه امن صهیونیست‌ها به شمار نمی‌ آید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه