logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو هیات مدیره شرکت آهن و‌ فولاد صنیع کاوه تهران مطرح کرد:

فولاد و فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری

فولاد و فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری
عضو هیات مدیره شرکت آهن و‌ فولاد صنیع کاوه تهران گفت: صنعت فولاد یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین حاجی رحیمیان در گفت‌و‌گو با معدن‌نیوز با بیان اینکه صنعت فولاد یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی کشور است، گفت: در حال حاضر با توجه به دانش فنی موجود، صنعت فولاد یکی از صنایع سودده به نسبت دیگر صنایع در کشور محسوب می‌شود و اکنون اهمیت صادرات غیر نفتی برای کشور، صنعت فولاد را نیز در جایگاه بالاتری قرار می‌دهد.

حاجی رحیمیان درباره فرصت‌های صنعت فولاد کشور، عنوان کرد: صنعت فولاد از یک بازار  بزرگ در کشور برخوردار است. با توجه به جمعیت موجود کشور و نیاز رو به رشد به مسکن، خودرو و ... بازار بالقوه بسیار خوبی را برای این صنعت در کشور ایجاد کرده است. از سویی دیگر وجود معادن غنی در کشور از جمله فلزات اساسی منجر به رونق صنعت فولاد در کشور شده است.

وی افزود: از مهم‌ترین نکات ویژه این صنعت، وجود تخصص و تجربه است. صنعت فولاد ایران به جایگاه مهم و تاثیرگذاری دست یافته است و منجر شده که به واسطه سهم تولید ، این صنعت حرفی برای گفتن در دنیا داشته باشد.

حاجی رحیمیان گفت: نکته دیگر پشتوانه مهم صنعت فولاد است. در دولت های مختلف دولتمردان ما در تمامی دولت‌‌ها به استفاده حداکثری از ظرفیت های صنعت فولاد روی آورده اند که این مهم خود به رشد و ارتقای صنعت فولاد کشور کمک شایانی کرده است.

 

به گفته‌ی حاجی رحیمیان قابلیت رقابت با سایر کشورهای منطقه از دیگر فرصت‌های صنعت فولاد کشور است. این صنعت با توجه به تخصص و تجربه خود قابلیت رقابت با کشورهای مخصوصا منطقه را دارد.

عضو هیات مدیره فولاد صنیع کاوه تهران بیان کرد: توسعه صادرات از دیگر فرصت‌های این صنعت محسوب می‌شود که البته باید با نگاه توسعه صادرات در انتهای زنجیره فولاد صورت بگیرید. وجود بازار بزرگ در داخل کشور منجر شده شرکت‌های فولادی به دنبال فعال کردن بازارهای صادراتی باشند که درآمدهای ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.

حاجی رحیمیان گفت: با توجه به فرصت‌های ویژه اقتصادی کشور ما در صنعت فولاد می‌طلبد که سیاست‌گذاران امر در نهادهای بالادست اقتصادی و حوزه‌های توسعه معادن کشور نگاه ویژه‌ای به زنجیره فولاد داشته باشند و کمک به توسعه این صنعت را همواره مدنظر قرار دهند.

وی در پایان افزود: ما در حال حاضر در صنعت فولاد به یک بلوغ مناسبی رسیده‌ایم و جا داره که گام را از تولید فولادهای پایه و ساختمانی فراتر گذاشته و به سمت تولید فولادهای کیفی و فولادهای با ارزش افزوده بیشتر حرکت کنیم و این می‌تواند راز پیروزی و موفقیت صنعت فولاد کشور ما در دنیا باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه