logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

گالانت: جنگ ما در غزه جنگ نور با تاریکی است

 گالانت: جنگ ما در غزه جنگ نور با تاریکی است
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در سخنانی گفت که جنگ اسرائیل در غزه، جنگ نور با تاریکی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛کشته شدن بیش از 18 هزار فلسطینی که 70 درصد آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند تنها بخشی از نتایج جنگ همه جانبه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به شمار می‌آید حال «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌گوید جنگ این رژیم در نوار غزه، جنگ نور با تاریکی است.

حجم ویرانی‌های نوار غزه در جریان حملات 65 روزه اسرائیل به این باریکه بیش از حجم ویرانی شهرهای آلمان پس از جنگ جهانی دوم بوده است و آمریکا مهمترین حامی و تامین کننده تسلیحات اسرائیل از ابتدای جنگ به شمار می‌آید.

گالانت در ادامه سخنانش گفت: «از آمریکا که شریک بزرگ ما در ارزش‌ها و منافع بوده تشکر می‌کنیم و آمریکایی‌ها دوستان واقعی اسرائیل در مراحل سخت هستند».

چند روز پیش بود که وزارت دفاع آمریکا خبر داد بیش از 14 هزار گلوله تانک را با استفاده از اختیارات اضطراری دولت و بدون کسب مجوز از کنگره، برای اسرائیل ارسال کرده است.

آمریکا مهمترین مخالف آتش‌بس در نوار غزه بوده و بامداد شنبه قطعنامه ارائه شده در شورای امنیت سازمان ملل برای آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرد. حال آنکه 13 عضو دیگر این شورا به آن رای مثبت داده و انگلیس نیز به آن رای ممتنع داد.

گالانت می‌گوید جنگ در غزه زمانی به پایان می‌رسد که اسرائیل به اهدافش برسد.

آژانس‌های امداد و کمک‌رسانی سازمان ملل متحد وضعیت غزه را تحت تاثیر حملات اسرائیل به مناطق غیرنظامی «آخرالزمانی» توصیف کرده‌ و گفته‌اند تحت تاثیر شرایط کنونی نیمی از جمعیت ساکنان غزه گرسنه هستند.

 مدیر کل سازمان بهداشت جهانی نیز امروز عنوان کرد که از ابتدای جنگ تاکنون بیش از ۴۴۹ حمله از سوی رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در غزه و کرانه باختری صورت گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه