logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

سرلشکر موسوی:

جهان تحت‌الشعاع صبر و مقاومت کم‌نظیر مردم غزه است

جهان تحت‌الشعاع صبر و مقاومت کم‌نظیر مردم غزه است
فرمانده کل ارتش با تأکید بر لزوم ارتقای قدرت و آمادگی نیرو‌های مسلح، گفت: عقل و تجربه نشان داده که باید هر روز قوی‌تر شد و حوادث غزه هم مؤید این مطلب است که باید قدرت دفاعی خود را افزایش دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم رونمایی و الحاق دستاورد‌های نیروی دریایی ارتش که صبح امروز (یکشنبه) در منطقه سوم نبوت نداجا برگزار شد، گفت: این روز‌ها جهان تحت‌الشعاع نام بلند فلسطین و صبر و مقاومت کم‌نظیر مردم مظلوم و مقتدر غزه است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه دنیا شاهد تقابل خباثت و جنایت در مقابل مظلومیت، اقتدار و مقاومت است، افزود: برای کسانی که می‌خواستند حق و باطل را بشناسند، این روز‌ها شفاف‌ترین و صریح‌ترین عرصه تمییز حق از باطل در گستره غزه فراهم شده است.

وی ادامه داد: هابیل (ع) و قابیل، ابراهیم (ع) و نمرود، موسی (ع) و فرعون اردوگاه یزید و یزیدیان و غافله حسینی امروز به عیان در ماجرای غزه مشخص است.

سرلشکر موسوی گفت: شاید یکی از برجسته‌ترین نتایج اتفاقات این ۷۸ روزی که گذشت، این باشد که آنچه سال‌ها می‌گفتیم «زوج خبیث آمریکای جنایتکار و رژیم نحس و نامشروع صهیونیستی» امروز نه‌تنها اثبات شده، بلکه حتی برای خود ما هم روشن‌تر و دقیق‌تر شده که آمریکای جنایتکار، انگلیس خبیث و رژیم جعلی صهیونیستی یکی هستند که در چهره‌های مختلف، خود را نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: بی آبرویی اردوگاه شیطان و شیاطین در مقابل راه خدا و حق مشخص شد و همه به چشم خواهیم دید که حق بر باطل پیروز خواهد شد؛ ان‌شا‌ءالله.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: این حوادثی که پیش آمد، یک موضوع دیگر را برای بعضی ساده‌اندیشان روشن‌تر کرد و آن این است که ما هرچه می‌توانیم باید قدرت دفاعی خود را افزایش دهیم.

وی افزود: نیرو‌های مسلح و یک ملت و مجموعه‌ای از آن‌هایی که قرار است از آرمان‌ها و تمامیت ارضی و استقلال و ناموس و کیان ملت دفاع کنند، باید همواره در اوج قدرت و آمادگی باشند؛ وگرنه خوی استکباری شیاطین راه را بر استقلال و پیشرفت آن‌ها خواهد بست.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه ما هر روز به دنبال تقویت قدرت دفاعی خود هستیم، عنوان کرد: از مهم‌ترین لوازم توسعه دریامحور و استفاده هرچه بیشتر از مواهب اقیانوس‌ها داشتن یک نیروی دریایی قوی، راهبردی و مقتدر است.

وی ادامه داد: یک نیروی دریایی قوی و راهبردی باید بتواند در هر جای جهان که لازم باشد و در اقیانوس‌ها به بهترین نحو ممکن از خود و منافع ملت دفاع کند؛ همچنین بتواند در برابر تهدیدات احتمالی مقابل دشمنان بایستد و فاتح و پیروز از میدان خارج شود.

فرمانده کل ارتش با تأکید بر اینکه عقل و تجربه نشان داده که باید هر روز قوی‌تر شد، افزود: در مجموعه تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) می‌بینیم که معظم‌له همواره بر تقویت توان دفاعی تأکید فرموده‌اند و از همه بالاتر فرمان خداوند در قرآن است.

سرلشکر موسوی اظهار کرد: آنچه که امروز شاهدیم، لبیک نیروی دریایی راهبردی ارتش به فرامین، الزامات و باید‌ها برای سربلندی ایران و ملت بزرگ ایران است. برای رسیدن به یک نیروی دریایی‌ در شأن ملت ایران هنوز میدان وسیعی از نیاز‌ها از یک سو و از سوی دیگر ایمان، همت، شجاعت، تجربه، به دل کار رفتن و فناوری را پیش رو داریم که باید محکم پیش برویم.

وی افزود: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هرچه پیش برویم، این راه باز است و برکت این تلاش‌ها بنا به فرمان خداوند بزرگ شامل همه مجاهدان راه خدا خواهد بود؛ ان شاءالله.

فرمانده کل ارتش در پایان خاطرنشان کرد: خداوند بزرگ را برای تمامی موفقیت‌ها، پیشرفت‌ها و افتخاراتی که به دست توانمند شما جوانان برومند این آب و خاک آفریده، شاکرم و از شما همرزمان عزیز، فرمانده نیروی دریایی ارتش، برادران عزیز در مجموعه صنایع وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و نخبگان صمیمانه تشکر می‌کنم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه