logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

پرسپولیس یک – نساجی صفر؛

لیگ برتر فوتبال| برتری اقتصادی سرخ‌ها در خانه؛ نفس سنگین پرسپولیس پشت گوش استقلال

لیگ برتر فوتبال| برتری اقتصادی سرخ‌ها در خانه؛ نفس سنگین پرسپولیس پشت گوش استقلال
تیم فوتبال پرسپولیس برابر تیم فوتبال نساجی به یک پیروزی اقتصادی دست یافت.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازی معوقه هفته پنجم لیگ برتر میان پرسپولیس و نساجی بعد از گذشت 9 هفته بالاخره در آزادی برگزار شد تا پرسپولیس به مصاف نساجی برود. پرسپولیس بعد از سونامی بازگشت امتیازات و قرار گرفتن پشت سر سپاهان صدرنشین و استقلال، از این بازی خانگی تنها به 3 امتیاز و برد می اندیشید تا بتواند کماکان چسبیده به دو تیم بالاتر از خود کورس بالای جدول و قهرمانی را داغ نگاه دارد. از همین یحیی گل محمدی تیمش را با تهاجمی ترین ترکیب ممکن در زمین ارنج کرد.

در مقابل نساجی تیم تیره بخت فصل جاری بعد از ناکامی های سریالی که با استعفای مربی اش مهدی رحمتی همراه بود، با سرمربی جدید و اسپانیایی خود لوکاس آلکاراس آمده بود تا در بازی مهم و کلیدی برابر پرسپولیس حداقل بازنده نباشد و آلکاراس گام اول را محکم بردارد.

در نیمه نخست این پرسپولیسی‌ها بودند که مطابق انتظار، توپ و میدان را در اختیار داشتند و از کناره‌ها سعی می‌کردند تا دروازه رشید مظاهری را تهدید کنند. پرسپولیس هر چه زد به در بسته خورد تا این که در دقیقه 31 شهاب زاهدی توانست با یک پرواز بلند و ضربه سر، گل پنجم خود در پرسپولیس را به ثمر برساند.

در نیمه دوم اما نساجی سعی در مدیریت بازی و استفاده از ضدحملات را داشت که چندان هم به نتیجه خاصی نرسید. پرسپولیسی‌ها باز هم شانس باز کردن دروازه رقیب مازندرانی را داشتند اما توپی از خط دروازه‌ها نگذشت تا با این 3 امتیاز حداقلی، پرسپولیس هم‌امتیاز با استقلال در رده سوم جای بگیرد.

پرسپولیس یک
گل: شهاب زاهدی (31)

نساجی صفر
گل: -

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند | فرشاد فرجی | گئورگی گولسیانی | محمد‌مهدی احمدی | دانیال اسماعیلی‌فر('۴۶-وحدت حنانوف) | سینا اسد‌بیگی | سروش رفیعی | سعید صادقی('۴۶-محمد عمری) | مهدی ترابی('۷۸-میلاد سورگی) | امید عالیشاه | شهاب زاهدی.

ترکیب نساجی: رشید مظاهری | امیرمحمد هوشمند | امیرحسین سام‌دلیری | صابر حردانی | سعید بیگی | مهرداد عبدی | محمدرضا ترابی('۷۲-احد جمشیدی) | فرشید اسماعیلی('۷۲-امیرحسین مهجوری) | فرزاد زامهران | نونو دلگادو | علا عباس('۶۰-آریا برزگر).

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه