logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بر اساس مفاد قرارداد با باشگاه ایتالیایی؛

ادعای رسانه معتبر «گل»: سردار آزمون قادر به همراهی تیم ملی در جام ملت‌ها نیست!

ادعای رسانه معتبر «گل»: سردار آزمون قادر به همراهی تیم ملی در جام ملت‌ها نیست!
مهاجم ایرانی تیم فوتبال آ.اس.رم ایتالیا برا اساس مفاد قراردادی که با جالوروسی بسته، قادر به همراهی تیم ملی در جام ملت‌ها نیست.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ سردار آزمون، مهاجم ایرانی تیم فوتبال آ.اس.رم ایتالیا که در ابتدای فصل به این باشگاه در سری‌آ پیوسته، اکنون با مشکلی جدی برای همراهی تیم ملی فوتبال کشورمان در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2023 در قطر مواجه شده است.

بر اساس گزارش نشریه معتبر GOAL؛ تیم ملی فوتبال ایران ممکن است سردار آزمون را برای مسابقات جام ملت‌های آسیا 2023 در اختیار نداشته باشد. غیبت این مهاجم ایرانی در مسابقات جام ملت‌ها به دلیل مصدومیت نیست، بلکه به خاطر توافقی است که او با باشگاه رُم (عدم همراهی تیم ملی در جام ملت‌های آسیا) در زمان انتقال قرضی‌اش از بایرلورکوزن به جمع شاگردان ژوزه مورینیو داشته است.

پیش از این امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان قصد داشت طی سفری به پرتغال و ایتالیا، رضایت ژوزه مورینیو و سرجیو کونسیسائو، سرمربیان تیم‌های فوتبال آ.اس.رم ایتالیا و پورتو پرتغال برای همراهی سردار آزمون و مهدی طارمی با تیم ملی در جام ملت‌ها را کسب کند که این اتفاق به دلیل عدم صدور ویزا، تاکنون رخ نداده است.

پیش از این مهدی محمدنبی، نایب‌رئیس اول فدراسیون و سرپرست تیم ملی فوتبال به همراه سرمربی تیم ملی خبر عدم حضور سردار آزمون در اسکواد تیم ملی در جام ملت‌ها را کذب دانسته بودند که حالا با این گزارش، مشخص نیست کدام طرف ماجرا درست است. شخص آزمون هم تاکنون واکنش روشنی به این موضوع نداشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه