اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

سردار کمالی خبرداد:

ارائه گواهینامه مهارتی به حدود ۱.۵ میلیون سرباز در کشور

ارائه گواهینامه مهارتی به حدود ۱.۵ میلیون سرباز در کشور
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت:‌تا امروز به بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار سرباز وظیفه گواهینامه مهارتی ارائه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار موسی کمالی در مراسم اختتامیه مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در مرکز تربیت و آموزش جوادنیا در قزوین برگزار شد اظهارکرد: اولین مسابقه مهارتی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با شعار سربازان ماهر، پنجه‌های کارآمد و اشتغال موثر درحال برگزاری است.

وی با بیان اینکه بیکاری و اشتغال ‌یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و مشکلات موجود در میان جوانان است، افزود: وظیفه اصلی نیروهای مسلح دفاع از کیان اسلام ،انقلاب و میهن اسلامی است ، اما به دلیل اهمیت موضوع مهارت آموزی نیروهای مسلح به موضوع ورود پیدا کرده‌اند تا بتواند به دغدغه خانواده‌ها و جوانان که بحث اشتغال هست پاسخ دهند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: در همین راستا قرارگاه مهارت آموزی در تمامی سازمان‌های نیروهای مسلح تشکیل شد و امروز شش سال است که از تشکیل قرارگاه‌ها می‌گذرد.

کمالی ادامه داد:تا امروز به بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار سرباز وظیفه گواهینامه مهارتی ارایه شده است و امروز به‌جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم این آموزش مهارتی را به مسابقه بگذاریم و امسال اولین دوره مسابقات مهارتی در داخل نیروهای مسلح  در حال برگزاری است  و برنامه ریزی خواهیم کرد که سال‌های آینده  این مسابقات استمرار یابد وحتی سربازان وظیفه در مسابقات کشوری نیز بتوانند با سایر جوانان رقابت کنند.

وی گفت: امروز اختتامیه مرحله نیمه نهایی یا همان سازمانی مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه است ‌و برگزیدگان این مسابقات به مرحله پایانی راه پیدا کردند. سربازان باید تلاش کنند تا در مرحله نهایی نتیجه مناسبی کسب کنند.

کمالی اظهارکرد: نیروهای مسلح در کاری ورود پیدا کنند باید در آن کار سربلند و سر افراز و پیروز بیرون بیایند و مهارت آموزی در نیروهای مسلح باید به جایی برسد که همه به کیفیت آموزش‌ها احسنت بگویند و سربازان بعد از طی کردن دوره‌های مهارتی و کسب مدرک، بتوانند به اشتغال برسند. آموزش های مهارتی با همکاری دستگاه‌های مختلفی برگزار می‌شود و گواهینامه دوره‌های مهارتی نیز از سوی سازمان های متولی امر ارایه می‌شود.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه نیروهای مسلح برای کمک به دولت و هموطنان به موضوع مهارت آموزی ورود پیدا کرده‌اند گفت: موضوع مهارت آموزی سربازان جدی گرفته شده و ‌بنا داریم سربازان دوره های مهارتی را به خوبی طی کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه