اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

اقدامات سریع پزشکی برای بازیکن سایپا و عیادت ماجدی

اقدامات سریع پزشکی برای بازیکن سایپا و عیادت ماجدی
در جریان بازی تیم های سایپا و ایران مهراز هفته بیست و سوم لیگ جوانان تهران حادثه ناگواری برای محمد انصاری، بازیکن تیم فوتبال جوانان سایپا رخ داد و این بازیکن حوالی دقیقه 60 حین اقدام به زدن ضربه سر با یکی از بازیکنان تیم ایران مهر برخورد شدیدی داشت که در همان لحظه دچار ضربه مغزی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در جریان بازی تیم های سایپا و ایران مهراز هفته بیست و سوم لیگ جوانان تهران حادثه ناگواری برای محمد انصاری، بازیکن تیم فوتبال جوانان سایپا رخ داد و این بازیکن حوالی دقیقه 60 حین اقدام به زدن ضربه سر با یکی از بازیکنان تیم ایران مهر برخورد شدیدی داشت که در همان لحظه دچار ضربه مغزی شد. 

با اقدامات فوری که دکتر سلطانی، پزشک تیم فوتبال جوانان سایپا درهمان لحظات اولیه در زمین مسابقه انجام داد این بازیکن که در شرایط ناپایداری قرار داشت وهوشیاری خود را از دست داده بود، احیا گردید؛ همچنین بازیکن مصدوم برای انجام اقدامات پزشکی دقیق تر توسط آمبولانس مستقر در ورزشگاه شهیدان اسماعیلی تهران، به بیمارستان شهدای یافت آباد انتقال یافت.

به دنبال انتشار خبر آسیب دیدگی نامبرده، دکتر سید میرشاد ماجدی، رئیس هیات فوتبال استان تهران نیزبلافاصله خود را به بیمارستان شهدای یافت آباد رساند و ضمن عیادت از این بازیکن با خانواده او نیز دیدار و گفت وگو کرد.

خوشبختانه برای این بازیکن حادثه تلخی رخ نداد و با اقدامات پزشکی که در حال انجام است، به زودی از بیمارستان مرخص خواهد شد.

لازم به ذکر است که در جریان این حادثه علاوه بر پزشک تیم فوتبال جوانان سایپا، آقای محسن طالبی و آقای فغانی(ناظربرگزاری) نیز زحمات بسیاری کشیدند تا حادثه ناگواری برای این بازیکن جوان رخ ندهد. 

هیات فوتبال استان تهران از همه افرادی که در این ماجرا مسئولانه پیگیر سلامتی محمد انصاری بودند، کمال قدردانی را دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه