logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در یک تورنمنت برشی از یک بازی مدنظر قرار نمی‌گیرد؛

علوی: در نشست خبری رقبای تیم ملی ایران فشاری برای قهرمانی نیست

علوی: در نشست خبری رقبای تیم ملی ایران فشاری برای قهرمانی نیست
مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال گفت، یکی از خبرنگاران که در تمام نشست‌های خبری رقبای ایران حضور پیدا می‌کند اعلام کرده است هیچ فشاری برای کسب نتیجه یا قهرمانی روی آنها نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ امیر مهدی علوی در مورد آخرین وضعیت تیم ملی فوتبال کشورمان در جام ملت‌های آسیا، اظهار داشت: در ابتدا از حمایت مردم، رسانه‌ها و خانواده فوتبال از تیم ملی تشکر می‌کنیم. خوشبختانه علاقه‌مندان به فوتبال در تهران و سایر شهرهای کشور، شور و حال زیادی دارند و با علاقه وضعیت تیم ملی را پیگیری می‌کنند‌‌‌. می‌بینید در بیشتر نقاط تهران و سایر شهرها نیز تصاویری از تیم ملی و افتخارآفرینی‌های گذشته این تیم در جام ملت‌‌های آسیا دیده می‌شود و ان‌شاءالله این فضا و علاقه در ادامه جام بیشتر و بیشتر خواهد شد.

وی افزود: در مقطع کنونی، نکته حائز اهمیت این است که در یک تورنمنت فشرده نه برشی از یک مسابقه بلکه بررسی روند یک تیم از آغاز تا پایان مدنظر قرار می‌گیرد. تیم‌های قدرتمند براساس راهبردهای پیدا و پنهان خودشان به سمتی می‌‌روند که در نهایت اهداف‌‌شان را در یک بستر زمانی محقق کنند. حال این اهداف به نتیجه، عملکرد، تغییر نسل و برنامه‌‌ریزی‌های مختلف فنی که در این حوزه وجود دارد و وفق نظر مربیان است، بازمی‌گردد.

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال راجع به جو رسانه‌ای جام ملت‌های 2023 آسیا تصریح کرد: تیم‌ها به زمین می‌روند و اشکالات خود را می‌بینند. ترمیم و تقویت می‌شوند و بار دیگر باز می‌گردند. مهمترین موضوع در فرآیند فراز و نشیب‌های مرتبط با عملکرد یک تیم در یک تورنمنت و بازیابی توانایی‌شان برای مسابقات بعدی است. در همین راستا کادر فنی و بازیکنان ما هر بازی از تورنمنت جام ملت‌ها را به چشم یک فینال می‌بینند. روز گذشته در نشست خبری پس از بازی ایران و هنگ‌کنگ یکی از خبرنگاران اشاره کرد که در تمام نشست‌های خبری رقبای ایران حضور پیدا می‌کند و موردی درباره وجود هرگونه اثری از فشار برای کسب نتیجه یا قهرمانی درباره آن تیم‌ها نمی‌بیند.

علوی ادامه داد: خود این موضوع می‌تواند یکی از کلیدهای اساسی حل مسئله باشد. همانطور که یکی از مربیان پرافتخار فوتبال کشورمان که به روانشناسی ورزشی شهره است، بین دو نیمه بازی ایران و هنگ‌کنگ نیز در رسانه ملی گفت شکست غیرمنتظره ژاپن مقابل عراق روی روحیه بازیکنان این تیم اثر منفی گذاشته و این موضوع به یکی از رقبای اصلی ژاپن یعنی ایران هم می‌تواند منتقل شود. این جمله هزاران بار قابلیت مفهوم‌سازی و تجزیه و تحلیل دارد و اصلاً نباید به سادگی از آن عبور کرد.

وی درباره احتمال هر اتفاقی برای رقیبان در مرحله حذفی عنوان کرد: حتماً تمامی تیم‌های مدعی و قدرتمند در جام ملت‌ها به بازی‌های یکدیگر نگاه می‌کنند و هر نوع نتیجه و عملکردی روی نگاه و نگرش تیم‌های دیگر مرتبط می‌شود. سؤال آن خبرنگار و جمله ژرف کارشناس کشورمان بسیار جای بررسی دارد.

وی با اشاره  به صعود زودهنگام ملی پوشان به دور حذفی افزود: ایران جزو اولین تیم‌هایی است که صعود خود را خیلی زود قطعی کرده‌. به نظر می‌رسد این روند در مسیر انرژی مثبت و حمایتی و بار روحی و روانی که موضوع انتظارات است، قابلیت بررسی دارد. در ادامه هم ان‌شاءالله فضا به سمتی باشد که بازیکنان در یک محیط بدون استرس با آمادگی بالای روحی و روانی بتوانند شایستگی‌های خود را در حد اعلی نشان بدهند و این موضوع دور از دسترس نیست‌.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه