logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رییسی در دیدار نخست‌وزیر نیجر:

وضعیت امروز غزه افشاکننده ماهیت اصلی کشورهای غربی است

وضعیت امروز غزه افشاکننده ماهیت اصلی کشورهای غربی است
رییس‌جمهور در دیدار نخست‌وزیر نیجر، گفت: وضعیت امروز غزه افشاکننده ماهیت اصلی کشورهای غربی است و نشان می‌دهد که جان انسان‌ها هیچ ارزشی برای آن‌ها ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در دیدار «علی لامین زین» نخست‌وزیر نیجر، روابط جمهوری اسلامی ایران با نیجر و عموم کشورهای آفریقایی را ورای روابط سیاسی و دیپلماتیک و مبتنی بر علایق قلبی میان ملت‌ها عنوان کرد و با تمجید از گام‌های بلند ملت نیجر در مسیر استقلال‌طلبی و آزادی‌خواهی، گفت: قطعاً ملت مسلمان نیجر با چنین روحیه‌ای و با تکیه بر داشته‌های خود آینده‌ای بسیار روشن خواهند داشت.

رئیسی در ادامه با اشاره به کارنامه سیاه آمریکا و کشورهای غربی در غارت منابع و ثروت ملت‌ها در پوشش شعارهای حقوق بشری و ایجاد امنیت، گفت: وضعیت امروز غزه و آنچه بر مردم مظلوم این منطقه می‌گذرد، افشاکننده ماهیت اصلی این کشورهای مدعی است و نشان می‌دهد که جان انسان‌ها هیچ ارزشی برای آن‌ها ندارد و این شعارها را صرفاً برای منافع خود به‌کار می‌برند.

رئیس‌ جمهور با بیان اینکه هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران و نیجر وجود ندارد، بر آمادگی کشورمان برای تبادل ظرفیت‌ها در بخش‌های مختلف به ویژه انرژی، صنعت و معدن و صدور خدمات فنی مهندسی تأکید کرد.

علی لامین زین نخست وزیر نیجر نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه‌ای و جهانی، مبانی مشترک دینی، استقلال‌طلبی و حق‌خواهی را از جمله نقاط اشتراک میان دو ملت ایران و نیجر بر شمرد و افزود: این اشتراکات موجب شده است که نیجر، جمهوری اسلامی ایران را دوست و شریکی مطمئن و قابل اتکا برای خود در جهان بداند.

نخست‌وزیر نیجر در ادامه با تبیین وضعیت داخلی و روابط خارجی کشورش، بر علاقمندی نیجر برای توسعه و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف تأکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه