logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جزئیات شهادت نیروهای الحشد الشعبی در حملات آمریکا

 جزئیات شهادت نیروهای الحشد الشعبی در حملات آمریکا
سازمان الحشد الشعبی ضمن ارائه جزئیاتی درباره جنایت شب گذشته آمریکا علیه نیروهای این سازمان، تأکید کرد که برای اجرای دستورات فرمانده کل نیروهای مسلح عراق آمادگی دارد تا از این طریق، حاکمیت، تمامیت ارضی و جان مردم این کشور را حفظ کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی عراق) بعد از ظهر امروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای، به جزئیات حملات شب گذشته آمریکا به مواضع خود در استان الانبار واقع در غرب عراق پرداخت.

الحشد با بیان اینکه در این حملات، مقرهای امنیتی خود هدف قرار گرفته است، گفت که در جریان حملات مذکور، 16 نفر شهید و 36 نفر هم زخمی شده‌اند و عملیات جست‌وجو برای مفقودین نیز ادامه دارد.

جنگنده‌های آمریکایی در واپسین ساعات شامگاه جمعه ۸۵ موضع را در خاک عراق و سوریه در واکنش به کشته شدن ۳ نظامی این کشور طی روزهای اخیر هدف حمله قرار دادند.

دولت عراق این اقدام را «تجاوز جدید» آمریکا به حاکمیت این کشور خواند و اعلام کرد طی این حمله منطقه‌های «عکاشات» و «القائم» در غرب عراق و چند نقطه غیرنظامی در مجاورت این مناطق توسط جنگنده‌های آمریکایی هدف قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری «شفق نیوز»، جزئیات شهدای الحشد و محل شهادت آنان به شرح ذیل است:

ستاد سیار عملیات الانبار و گردان پشتیبانی تیپ 13 (هفت شهید و هفت زخمی)، ستاد پشتیبانی لجستیک (یک زخمی)، مقر توپخانه (یک شهید و چهار زخمی)، مقر گردان زرهی (سه شهید، 10 زخمی)، یگان توپخانه (چهار زخمی)، دو مقر متعلق به تیپ 45 (11 زخمی) و بیمارستان عصام البلداوی (پنج شهید).

الحشد الشعبی این حملات را «نقض فاحش حاکمیت عراق و تعدی به سرویسهای رسمی امنیتی» آن دانست و خبر داد که آمریکاییها همچنین منازل غیر نظامیان را هدف قرار قرار دادند.

 

این نهاد عراقی در پایان گفت که برای اجرای دستورات فرمانده کل نیروهای مسلح عراق آماده است تا از این طریق، حاکمیت، تمامیت ارضی و جان مردم این کشور را حفظ کند.

دولت عراق هم ظهر امروز در بیانیه‌ای  تاکید کرد که آمریکا به دنبال این حمله سعی داشته افکار عمومی را گمراه کند و مدعی شده که دولت این کشور پیش از تجاوز به خاک عراق، هماهنگی‌های قبلی با  بغداد انجام داده است که دولت عراق این اقدام را «گمراه‌سازی اذهان عمومی بین‌المللی و شانه خالی کردن از بار مسئولیت حقوقی این جنایت» قلمداد کرد.

بغداد در ادامه گفت که این حمله هوایی متجاوزانه امنیت عراق و منطقه در لبه پرتگاه قرار خواهد داد. در حالی که این اقدامات با تلاش‌ها به منظور باثبات‌سازی منطقه در تعارض است.

دولت عراق تاکید کرد که تسویه حساب‌ها در خاک خود را بر نمی‌تابد و حضور ائتلاف بین‌المللی که از چارچوب مأموریت‌ها و وظایف محوله خارج شده، به علتی برای تهدید امنیت و ثبات عراق و توجیهی برای وارد کردن این کشور به جنگ‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه