اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سایت AFC: محبی از کمک طارمی استقبال می کند

سایت AFC: محبی از کمک طارمی استقبال می کند
زننده نخستین گل تیم ملی ایران برابر ژاپن معتقد است پیروزی برابر این تیم حاصل همدلی همه اعضای تیم ملی بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم ملی فوتبال ایران در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا موفق شد با نتیجه ۲ بر یک ژاپن را شکست دهد و راهی مرحله نیمه نهایی شود. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا  در گزارشی به محمد محبی 26 ساله که جای طارمی را در ترکیب اصلی گرفت، پرداخت. در این گزارش آمده است:

محمد محبی از نقش مهدی طارمی در برد 2-1 جمهوری اسلامی ایران در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا 2023 قطر مقابل ژاپن در روز شنبه علیرغم محرومیت این مهاجم تمجید کرد.

محبی 26 ساله به جای طارمی در ترکیب اصلی انتخاب شد و گل تساوی را به ثمر رساند که جرقه پیروزی بازگشت ایران در ورزشگاه اجوکیشن بود. محبی گفت: می خواهم از مهدی طارمی تشکر کنم که نه تنها یکی از بهترین های ایران بلکه یکی از بهترین های آسیاست.او حدود نیم ساعت با من صحبت کرد زیرا می‌خواست بهترین ویژگی‌های من را نشان دهد. این نشان دهنده اتحادی بود که در درون تیم ملی داریم.

وی اضافه کرد: باید تشکر ویژه ای از امیر قلعه نویی، سرمربی و کادرفنی که به من اعتماد و باور کردند، بکنم. همچنین تیم پزشکی و ماساژور برای ریکاوری که باعث شد پس از گذشت زمان کوتاهی از پیروزی مقابل سوریه، این عملکرد را به خوبی انجام دهیم.

من برای این پیروزی و عملکرد بسیار خوشحالم. این مسابقه کیفیت بالای فوتبال آسیا را برجسته می کند. می‌خواهم از هم تیمی‌هایم، همه حاضران در ورزشگاه و همه کسانی که در خانه هستند تشکر کنم.امیدوارم بتوانیم به این شکل ادامه دهیم و قهرمان آسیا شویم تا بتوانیم همه هواداران ایرانی را سربلند و خوشحال کنیم.

محبی در چهار بازی قبلی ایران از روی نیمکت به زمین آمد اما کارت قرمز طارمی مقابل سوریه به معنای شروعی برای او در برابر ژاپن قهرمان چهار دوره بود. گل او در دقیقه 55 با ارسال هوشمندانه سردار آزمون نه تنها برای بازی مهم بود، بلکه اولین گلی بود که ایران به ژاپن در جام ملت های آسیا به ثمر رساند.

تیم ملی فوتبال ایران روز چهارشنبه 18 بهمن ماه در مرحله نیمه نهایی به مصاف قطر می رود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه