عبدالملکی:
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مولود جمهوری اسلامی هستند و ذیل نظریه اقتصاد مقاومتی تعریف میشوند
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: رویکرد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، تقویت تولید ملی و افزایش صادرات محصولات ساخت داخل است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، حجت الله عبدالملکی امروز در حاشیه حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دوران پس از انقلاب اسلامی شکل گرفتند و عملا مولود جمهوری اسلامی ایران هستند. بر همین اساس امروز مناطق آزاد در مسیر اقتصاد مقاومتی فعالیت میکنند.
عبدالملکی ادامه داد: عمران و آبادانی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از دیگر اولویتهای دبیرخانه شورایعالی است، بر همین اساس خود را ملزم به پیروی از آرمانهای انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) میدانیم. این باور در نظریه انقلاب اسلامی متجلی شده و در دولت سیزدهم این مسیر با سرعت بیشتری طی میشود.
وی به جذب سرمایه گذاری 2.2 میلیارد یورویی در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تا به امروز بیش از 720 هزار میلیارد تومان به علاوه 2.2 میلیارد یورو پیشنهاد برای سرمایهگذاری دریافت کرده ایم که این نشان میدهد مناطق آزاد ایران واقعا بهشت سرمایهگذاری هستند.
مشاور رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: از سوی دیگر سرعت پیشرفت طرحهای عمرانی دو برابر شده و به خوبی زیرساختها در این عرصه در حال تکمیل شدن است.
عبدالملکی با اشاره به ابعاد مختلف فعالیتهای مناطق آزاد نیز گفت: موضوعات فرهنگی و اجتماعی با رویکرد اسلامی و ایرانی نیز در مناطق آزاد مورد توجه است و تلاش میشود در این عرصه گامهای بنیادینی برداشته شود. تمامی این فعالیتها در راستای گفتمان انقلاب اسلامی انجام میشود و هدف نهایی ما توسعه ایران اسلامی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 10 درصد اقتصاد کشور در مناطق آزاد است. بیش از 80 درصد ترانزیت کشور و بیش از یک سوم تجارت کشور هم از این مناطق انجام میشود. در همین مقطع زمانی بیشاز 2500 مجموعه اقتصادی در مناطق آزاد فعالیت میکنند و حدود 700 هزار موقعیت شغلی هم در این مناطق شده است که نشان از جایگاه ویژه این مناطق در اقتصاد کشور دارند. همه اینها در حالی است که تنها از 10 درصد ظرفیت مناطق آزاد استفاده شده و هنوز پتانسیلهای زیادی در این مناطق مغفول مانده است.
ارسال دیدگاه