حمله به «رفح»، آخرین اهرم فشار نتانیاهو در مذاکرات
منابع مطلع مصری در سخنانی فاش کردند که نخستوزیر رژیم صهیونیستی از تهدیدها به حمله زمینی در «رفح» به عنوان اهرم فشار در مذاکرات استفاده میکند تا مقاومت را وادار به چشم پوشی از شروطش کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛
منابع مطلع مصری در این باره گفتند: علیرغم تهدیدهای رژیم اشغالگر به عملیات در رفح اما صحبتها درباره مذاکرات تبادل اسرا همچنان مورد توجه میانجیگران و طرفهای درگیر و به ویژه اسرائیل قرار دارد.
طبق گفته این منابع، باتوجه به برنامه برگزاری نشستی طی روز سهشنبه در قاهره با حضور روسای دستگاههای اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین بازگشت هیات حماس به مصر طی روزهای آتی، بیانگر آن است که رژیم صهیونیستی از تهدید به رفح به عنوان اهرم فشار علیه طرفهای مختلف و به ویژه گروههای مقاومت فلسطین پیش از آغاز گفتوگوها استفاده میکند.
در همین راستا، یکی از رهبران جنبش حماس در گفتوگو با روزنامه «العربی الجدید» اخبار منتشر شده مبنی بر فشار مصر بر گروههای مقاومت برای چشم پوشی از شروط خود را تکذیب کرد.
برخی منابع رسانهای پیش از این مدعی شده بودند که قاهره مقاومت فلسطین را تهدید کرده است که یا باید طی ۲ هفته تبادل اسرا را انجام دهد و در غیر این صورت ارتش رژیم صهیونیستی به رفح حمله خواهد کرد.
در همین راستا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد که مصر مخالفتی با عملیات نظامی در شهر رفح ندارد.
این مقام حماس که حاضر به افشای نامش نشده در این باره گفت: جو حاکم بر گفتوگوها با مقامات مصری بسیار مثبت بود و قاهره موضع حماس را درک می کند.
وی تاکید کرد: اگر حالت دلسردی وجود دارد، این حالت میان قاهره و بنیامین نتانیاهو است که مقامات مصری او را باری بر دوش کل منطقه میدانند.
وی همچنین افزود: حماس به میانجیها اطلاع داده است که اگر نتانیاهو بر حمله به رفح پافشاری کند، مقاومت درهای مذاکره درباره اسرای صهیونیست را برای مدت نامحدودی خواهد بست.
رژیم صهیونیستی درحال زمینهچینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.
رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شدهاند و همچنین مسیر اصلی کمکهای بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمکها دارند.
ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت محاصره امن است و ساکنان شمال میتوانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و بهویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آوارههای فلسطینی را آواره کند.
این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شدهاند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمینهای فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگرانکننده ارزیابی کرد.
ارسال دیدگاه