logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

خلجی در حاشیه جلسه هیئت دولت:

وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات فعالیت سیاسی ندارند

وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات فعالیت سیاسی ندارند
رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: رییس‌جمهور به اعضای دولت تاکید کرده که در هیچ تشکل سیاسی فعالیت نداشته باشند و همه کمک کنند تا انتخاباتی پرشور برگزار شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در حاشیه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات مجلس فعالیت سیاسی ندارند.

خلجی با رد فعالیت وزرا و مسؤولان دولتی در انتخابات مجلس، گفت: تاکید رئیس جمهور به اعضای دولت است که این دولت هیچ نماینده و مسؤولی در هیچ تشکل سیاسی ندارد و همه باید کمک کنند انتخابات اسفند با شور و اشتیاق برگزار شود.

خلجی با بیان اینکه باید کاری کنیم که چهار دستور مقام معظم رهبری در حوزه انتخابات اجرایی شود، اظهار داشت: دولت ارتباط خوبی با احزاب دارد که نمونه آن نشست مشترک با گروه‌های سیاسی رئیس‌جمهور بود.

وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که از آن دوری کرده‌ایم، راه‌اندازی احزاب دولت‌ساخته است. در ادوار مختلف به ویژه از اوایل دهه ۷۰ تلاش کردند احزابی را به صورت دولت‌ساخته راه‌اندازی کنند تا احزاب در بخش‌های مختلف قدرت به عنوان حامی دولت وقت، فعالیت کنند و این رویه در دولت‌های بعدی نیز با اسم‌های جدید، استمرار یافت.

خلجی بیان کرد: با وجودی که در این دولت از احزاب حمایت کرده‌ایم اما دولت سیزدهم به سمت تشکیل حزب نرفت، زیرا احزاب دولت ساخته را قبول نداریم. این اتفاق، موضوعی کم‌نظیری است که رئیس جمهور چند بار در پشت تریبون رسمی آن را اعلام کرده است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی اظهار داشت: دولت صرفاً مجری انتخابات است و هیچ تلاشی برای شکل دادن گروهی که بخواهد برای تداوم کار استفاده کند، انجام نداده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه