اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

عملیات انتحاری در پرسپولیس

عملیات انتحاری در پرسپولیس
اصلی‌ترین خبر نقل و انتقالات نیم فصل را باز هم پرسپولیس داشت رقم می‌زد. آنها که در نیم فصل فصل گذشته ستاره فجرسپاسی را خریده بودند و با حضور رضا حقیقی این تیم در نیم فصل دوم فصل گذشته دگرگون شد و حتی به فینال جام حذفی هم رسید این‌بار قصد داشت محسن مسلمان بازیکن کلیدی ذوب آهن را در نیم فصل در اختیار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا    اما گویا این پروژه سخت‌تر از پروژه حضور رضا حقیقی است و سعیدآذری مدیر عامل ذوب آهن می‌خواهد برنده این انتقال باشد .او برای انتقال مسلمان به پرسپولیس درخواست 2 بازیکن تیم ملی امید را داشته؛ خانزاده و غریبی که به باشگاه پرسپولیس عنوان کرده است که بخشی از حقوق آنها را باید خود پرسپولیسی‌ها پرداخت کنند. از طرفی او 200 میلیون تومان هم برای رضایت‌نامه مسلمان خواسته است اما این پایان کار نیست و 200 میلیون هم برای انتقال قاضی و صادقیان به پرسپولیس به عنوان حق رشد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, .,

    

,

    این پیشنهادات جدا رقمی است که محسن مسلمان برای حضور در پرسپولیس می‌خواهد که این رقم گفته می‌شود نزدیک به 600 میلیون تومان است که با این انتقال می‌شود با حساب سرانگشتی به این نتیجه رسیده که محسن برای پرسپولیس بالای 2 میلیارد تومان آب می‌خورد. از طرفی خانزاده و غریبی که خود را کمتر از مسلمان نمی‌دانند هم حاضر نیستند با رقم کمتر از این که در ذهنشان هست به ذوب آهن برود. آنها که چند پیشنهاد از تیم‌های دیگر هم دارند تمایلی برای این انتقال نشان نمی‌دهند و تنها کسی که تلاش می‌کند تا انتقال زنده بماند محمد رویانیان است که با درخواست‌های آذری گویا او هم پذیرفته است که انتقال مسلمان سخت است و باید پروژه آن را کمرنگ دانست.

, .,

 

,

 

,

 

,

    البته رویانیان مرد اتفاقات عجیب و غریب است و شاید بخواهد پیشنهادهای آذری را قبول کند که با این شرایط قطعا پرسپولیس برنده این انتقال نیست بلکه بازنده است چون دو بازیکن سرشناش به علاوه 400 میلیون تومان را به ذوب آهن داده است.

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه