logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

طرح رژیم صهیونیستی برای جداسازی شمال و جنوب نوار غزه

طرح رژیم صهیونیستی برای جداسازی شمال و جنوب نوار غزه
یک شبکه صهیونیستی از آغاز اجرای طرح رژیم صهیونیستی برای جداسازی شمال و جنوب نوار غزه به وسیله یک جاده خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که ارتش این رژیم احداث یک جاده آسفالت از شرق نوار غزه به سمت غرب آن را آغاز کرده است تا شمال این باریکه را از جنوب آن جدا کند.

طبق این گزارش، «جاده ۷۹۴» از منطقه شهرک «نحال عوز» در منطقه «غلاف غزه» آغاز می‌شود و تقریباً تا دریای مدیترانه امتداد می‌یابد و نوار غزه را قطع می‌کند.

این شبکه همچنین گزارش داد که ده‌ها ماشین آلات، کامیون و تجهیزات مهندسی متعلق به تیپ مهندسی ارتش در حال حاضر در حال ساخت کارگاه‌های خرد کردن سنگ برای ساخت این جاده هستند.

«شمعون اورکابی» فرمانده گردان ۶۰۱ وابسته به یگان مهندسی رزمی ارتش رژیم صهیونیستی در این باره گفت: «ما اکنون در محدوده جاده «نتساریم» (نام یک شهرک سابق صهیونیستی در نوار غزه) هستیم که مانعی بین شمال نوار غزه و منطقه مرکزی و جنوبی آن ایجاد می‌کند.

وی گفت: هدف از این اقدام نفوذ به مناطق استقرار حماس  و جلوگیری از حرکت و تردد میان شمال و جنوب نوار غزه و کنترل دقیق آن است.

طبق این گزارش، نیروهای رژیم اشغالگر در حال ویران کردن تمام خانه‌های سمت راست و چپ جاده جدید هستند.

خبرنگار شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی در این باره گفت: این جاده تایید می‌کند که ارتش در حال آماده شدن برای ماندن طولانی مدت در غزه است.

مقامات رژیم صهیونیستی پیش از این نیز چندین طرح برای جداسازی شمال و جنوب نوار غزه ارائه کرده بودند.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یک هفته‌ای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.

طی این مدت حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و به‌ویژه زنان و کودکان در نوار غزه صورت گرفته و بیش از ۲۸ هزار شهید و ده‌ها هزار مجروح بر جای گذاشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه