logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

صد و چهل و چهارمین روز«طوفان الاقصی»

موافقت محمود عباس با استعفای دولت خودگردان/حملات متوالی آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن

موافقت محمود عباس با استعفای دولت خودگردان/حملات متوالی آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن
«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دوشنبه شب استعفای دولت تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست «محمد اشتیه» نخست وزیر این دولت را پذیرفت.

به گزارش خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی از عملیات طوفان لاقصی صدو چهل و چهار روز می گذرد که آمریکا و انگلیس به طور متوالی به الحدیده حمله کردند.

منابع رسانه‌ای وابسته به انصارالله یمن امروز دوشنبه خبر دادند متجاوزان آمریکا و انگلیس پنج حمله‌ هوایی دیگر را در شمال استان الحدیده انجام دادند.

به نوشته «الجزیره» این حملات هوایی در منطقه «راس عیسی» در حوزه «الصلیف» رخ دادند و هنوز جزئیات بیشتری درباره آن‌ها منتشر نشده است.

منطقه راس عیسی در روزهای اخیر هدف چندین حمله هوایی دیگر این نیروهای متجاوز قرار گرفته است.

آمریکا و انگلیس به بهانه حفاظت از امنیت کشتیرانی در دریای سرخ، طی چند روز اخیر بارها مواضع ارتش یمن را مورد حمله قرار داده‌اند.

ارتش یمن اعلام کرده، تا زمان توقف جنگ غزه و لغو محاصره این باریکه، در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین، همچنان به حملات خود علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ ادامه می‌دهد.

ساکنان غزه در معرض هولناک‌ترین نقض‌های حقوق بشری قرار دارند

«فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه عربستان با تاکید بر مخالفت کشورش با استانداردهای دوگانه در تعامل با جنگ در غزه، برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه را خواستار شد.

وزیر خارجه عربستان درباره تحولات جاری در باریکه غزه همچنین جامعه بین‌المللی را به پذیرش مسئولیت‌ها و عمل به وظایف آن فراخواند.

به گزارش «العربیه»، فیصل به فرحان امروز دوشنبه طی سخنانی در پنجاه و پنجمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفت ساکنان غزه در معرض هولناک‌ترین نقض‌های حقوق بشری قرار می‌گیرند.

بن فرحان همچنین درباره پیامدهای فاجعه‌بار هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد.

وی بر اهمیت سازوکارهای مناسب برای دستیابی شورای حقوق بشر به اهداف خود تاکید کرد.

بن فرحان همچنین با اشاره به تعلیق کمک مالی برخی از کشورها به آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تاکید کرد حمله به این سازمان و عدم حمایت از آن به ملت فلسطین ضربه می‌زند.

قطر خواستار اقدام بین‌المللی برای ممانعت از کوچ اجباری فلسطینیان شد

وزارت خارجه قطر روز دوشنبه در بیانیه‌ای، تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به رفح را محکوم کرد و خواستار اقدام بین‌المللی برای جلوگیری از کوچ اجباری فلسطینیان شد.

وزارتخانه یادشده افزود: هدف قرار دادن عمدی مدارس، بیمارستان‌ها و عبادتگاه‌ها توسط اسرائیل و جلوگیری از رسیدن کمک‌ها به غزه، ادامه جنایات نسل کشی است.

نهاد مطبوعاتی دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد ارتش اسرائیل «طرح رفح» را به کابینه جنگ ارائه کرد

در این بیانیه آمده است: شب گذشته ارتش طرح حمله و تخلیه ساکنان رفح که آوارگان فلسطینی به آنجا پناه برده‌اند را به کابینه جنگ ارائه کرده است.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تاریخ 9 فوریه از ارتش خواسته بود تا طرحی برای تخلیه رفح آماده و به این منطقه حمله کنند.

عباس با استعفای دولت خودگردان فلسطین موافقت کرد

خبرگزاری «سما» فلسطین اعلام کرد: موافقت با استعفای دولت اشتیه پس از دیدار وی با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین انجام شد.

عباس ضمن پذیرش استعفای دولت اشتیه، تا تشکیل کابینه جدید، نخست وزیر مستعفی را مسؤول مؤقت پیشبرد امور کرد.

دولت کنونی تشکیلات خودگردان به فعالیت خود با عنوان دولت پیشبرد امور ادامه خواهد داد.

ساعاتی پیش بود که اشتیه استعفای دولت خود را اعلام کرد.

وی گفت: از سه شنبه گذشته استعفای دولت خود را به رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تقدیم کردم و امروز نیز به صورت مکتوب درخواست خود را ارائه می کنم.

اشتیه پس از اعلام استعفای دولت خود تاکید کرد: با وجود محاصره بی سابقه ای که بر ما تحمیل شده، همچنان به شهدا و اسرا، به مردم خود در نوار غزه، پروژه ملی فلسطین، بیت المقدس، مقدسات و قهرمانان خود وفادار می مانیم.

وی ادامه داد: ما با چالش‌هایی روبرو بودیم، که هیچ‌کدام از آن‌ها ساخته خودمان نبود و برای آن سختی های بسیاری را متحمل شدیم زیرا که فلسطین ارزش این مشقت ها را داشت.

«سلاح ضد زره» ستاره جنگ غزه است

فرمانده «سلاح ضد زره» حزب الله لبنان گفت سلاح ضد زره، ستاره این نبرد است و سلاحی است که دارای انعطاف، کارآمدی و سادگی است.

وی که با المیادین گفت‌وگو می‌کرد، افزود: این سلاح در برابر انواع اهداف دشمن موثر است. ما تازه دشمن را شکست ندادیم، بلکه زمانی که تانک مرکاوا را در سال ۱۹۹۳ شکست دادیم، دشمن را شکست دادیم.

فرمانده «سلاح ضد زره» حزب الله ادامه داد: زمانی که نوار مرزی را در زمان اشغال به شهر ارواح تبدیل کردیم، دشمن را شکست دادیم.

فرمانده حزب الله تصریح کرد: زمانی دشمن را شکست دادیم که یکی از کارشناسان آن، ما را چشم ماهی‌هایی توصیف کرد که هرگز نمی‌خوابند.

وی در ادامه این گفت‌وگو تصریح کرد: رژیم صهیونیستی را در سال ۲۰۰۶ شکست دادیم؛ زمانی که با سلاح «کورنت» دشمن را غافلگیر کردیم و لشکر سهل الخیام را از کار انداختیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه