logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

معاون نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد:

افزایش صادرات محصولات ایرانی به روسیه در دولت سیزدهم

افزایش صادرات محصولات ایرانی به روسیه در دولت سیزدهم
معاون نخست‌وزیر روسیه از ثبت رکوردی تازه در زمینه حجم مبادلات تجاری تهران و مسکو در سال ۲۰۲۲ میلادی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از خبرنگار شانا، الکساندر نواک شامگاه چهارشنبه (نهم اسفندماه) در حاشیه هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه در نشست خبری با اشاره به اینکه حجم تجارت دوجانبه ایران و روسیه در سال ۲۰۲۲ رکورد تازه‌ای ثبت کرد و به ۶ میلیارد دلار در سال رسید، گفت: از طرف روسیه حجم تجاری ۲.۳ میلیارد بوده و ایران نیز حدود ۲.۱ میلیارد دلار محصولات به روسیه صادر کرده است.

وی به توسعه گردشگری و خدمات گردشگری بین دو کشور اشاره کرد و افزود: در این زمینه موانع برداشته می‌شود.

معاون نخست‌وزیر روسیه ادامه داد: توسعه ظرفیت در حوزه انرژی وجود دارد. همچنین همکاری در زمینه نفت، گاز، پتروشیمی، خودروسازی و خدمات وجود دارد. در کمیسیون مشترک بررسی کردیم که حجم این مبادلات می‌تواند افزایش یابد. 

نواک تصریح کرد: همکاری‌های مستقیم بین دو کشور بیشتر شده و تلاش بر این است میان شوراهای تجاری مکانیسم‌ها و زیرساخت‌های لازم ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه موانع بانکی بین دو کشور نیز در حال حل و فصل هستند،‌ گفت: مکانیسم‌های مهمی برای تبادل مالی تبیین شده است.

معاون نخست‌وزیر روسیه بر توجه به استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های پیشرفته تأکید کرد و افزود: موضوعات پیشین باید ادامه پیدا کند و در کنار آن توجه به فناوری‌های دانش‌بنیان و پیشرفته مورد توجه باشد؛ به ویژه فناوری‌های های‌تک و تولیدات جدید ظرفیت زیادی برای همکاری دارد. 

نواک ادامه داد: موافقت‌نامه بین شرکت‌های نامی روسیه برای تولید قطعات و ماشین‌آلات امضا شده و همه این نوسازی تجهیزات در میدان‌های نفتی نیازمند فناوری‌های دانش‌بنیان است. شرکت مپنا در این حوزه فعال است و اکنون محصولات باکیفیت تولید می‌کند که مورد توجه شرکت‌های روسیه قرار دارد. 

وی تصریح کرد: در فناوری فضایی و داروها نیز اقدام‌های خوبی انجام شده است و این مسیر ادامه می‌یابد تا دو کشور در سطح جهانی مطرح شوند.

معاون نخست‌وزیر روسیه در پایان اظهار کرد: از سفرای دو کشور قدردانی می‌کنم، به صورت هفتگی نشست‌هایی با سفیر ایران در روسیه داریم و پیگیری‌ها به نتیجه رسیده است. همکاری‌ها ادامه دارد و سفرا کار را در بالاترین سطح ممکن ادامه می‌دهند و نتیجه کار امروز را در سال آینده خواهیم دید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه