logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

ترقی در گفتگو با دانا:

مردم یک بار دیگر با قدرت پای صندوق های رای حاضر خواهند شد

مردم یک بار دیگر با قدرت پای صندوق های رای حاضر خواهند شد
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: مردم یک بار دیگر با قدرت پای صندوق های رای حاضر خواهند شد تا با قاطعیت تکلیف کرسی های خالی مانده مجلس را روشن کنند.

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه سال گذشته فضای سیاسی کشور معطوف به انتخابات بود، گفت: تبلیغات دشمن برای دلسرد کردن ملت ایران در سالی که گذشت بسیار وسیع و گسترده بود با این حال در روز 11 اسفند ملت ایران حماسه سازی کرد.

وی با بیان اینکه ملت ایران باید نشان می داد که  تحت تاثیر تبلیغات دشمنان قرار دارد یا بر ارزش های انقلاب پایبند است، ادامه داد: با وجود سردی هوا در تمام نقاط کشور شاهد حضور حماسی مردم پای صندوق های رای بودیم، حضوری که نمودار مشارکت مردم را از سیر نزولی به مدار صعودی تغییر داد.

ملت نشان داد حاضر به پذیرفتن فراخوان های دشمن نیست

ترقی با اشاره به اینکه ملت نشان داد حاضر به پذیرفتن فراخوان های دشمن نیست، تصریح کرد: مردم به خوبی فهمیده اند که دشمن چه می خواهد و به دنبال چیست اما با حضور آگاهانه نشان داده اند که پای انقلاب  ایستاده اند اگرچه نقدها و نارضایتی هایی هم داشته باشند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه مهمترین شاخص انتخابات 11 اسفند رای آگاهانه مبتنی بر شناخت بود، گفت: مردم بدون توجه به لیست های انتخاباتی آگاهانه رای داده و از بین لیست های متعدد افراد کارآمد را دست چین کردند.

ترقی تاکید کرد: هر چقدر میزان استفاده از رسانه های جمعی باعث افزایش آگاهی و شناخت مردم شود، مردم هم با دقت و براساس سلیقه خود انتخاب خواهند کرد.

وی با بیان اینکه در جریان تبلیغات انتخاباتی شاهد بودیم که در سطح شهر نیز چندان فضای تبلیغات پوستری حاکم نیست، ادامه داد: بلوغ سیاسی مردم حاکی از این است که دیگر فریب کارناوال های تبلیغاتی را نمی خورند و بیش از هر نوع فضاسازی به دنبال انتخاب آگاهانه هستند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه خاطرنشان کرد: انتخاب آگاهانه مردم سبب تشکیل مجلس کارآمد برای حل مشکلات کشور خواهد بود.

ترقی با اشاره به اینکه در هفته های آتی دور دوم انتخابات در برخی حوزه های انتخاباتی برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: مردم یک بار دیگر با قدرت پای صندوق های رای حاضر خواهند شد تا با قاطعیت تکلیف کرسی های خالی مانده مجلس را روشن کنند تا مجلسی با انتخاب حداکثری نمایندگان برای حل مشکلات کشور تشکیل شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه