logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

وزیر آموزش و پرورش خبر داد

طرح تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی

طرح تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی
بنابر اظهارات وزیر آموزش و پرورش طرح تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضامراد صحرایی در آیین اختتامیه کشوری هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی به نام «تمنا»؛ «تربیت مهدوی، نسل آرمانی» که در مجموعه فرهنگی ایوان ری برگزار شد، با اشاره به انتخابات ۱۱ اسفندماه، اظهار کرد: حقیقتا آموزش و پرورش از این آزمون بزرگ سربلند بیرون آمد. مردم آمدند و پیروز واقعی این نبرد مردم بودند و آموزش و پرورش نقش‌آفرینی ویژه‌ای کرد. هرچقدر که مردم نقش‌آفرینی کردند دوصد وظیفه بر عهده منتخبان است. 

وی با تاکید بر اینکه هیچ کشوری جز با مدرسه و در مدرسه به نتیجه نخواهد رسید با طرح این سوال که مولفه‌های قدرت مدرسه چیست؟ ادامه داد: در جایگاه اول با معلم و سپس سایر مولفه‌ها  اما راه‌حل ما معلم است. تربیت چیزی نیست که به یک فرد خاص منتسب شود هرچند مربی پرورشی برای تنظیم‌گری و تسهیل‌گری لازم است اما تربیت وظیفه تک‌تک افراد در آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه اگر دانش‌آموز می‌خواهد مسئولیت‌پذیر باشد باید این را باید از معلم خود یاد بگیرد خاطر نشان کرد: ما برنامه آموزشی داریم، پرورشی نداریم، ارزشیابی آموزشی داریم اما پرورشی نداریم. باید گفتمان را تغییر داد و ما بدنبال تغییر هم گفتمان آموزشی و هم پرورشی هستیم. 

صحرایی ضمن اشاره به اینکه دولت به دنبال این گفتمان است به آزمونهای استخدامی اشاره کرد و افزود: در این دولت بعد از حدود ۲ دهه استخدام مربی پرورشی و مشاور احیاء و آیین‌نامه‌ای تدوین شده که ۱۰ درصد از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان را به دانش‌آموزان نخبه فرهنگی می‌دهد. 

وی در ادامه از معاونان پرورشی خواست تا برنامه‌ مسطورا را جدی بگیرند و دانش‌آموزی و والدین و خانواده در آن مشارکت داشته باشند. 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح نماد، تاکید کرد که این برنامه در راستای پیشگیری از آسیب دوران مدرسه احیاء شده است و در ادامه گفت: طرح تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی است. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه