logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در پی اتفاق شب گذشته؛

پس لرزه های زدوخورد روی تشک/ احتمال محرومیت سنگین فرنگی‌کار ایرانی؛ دوبنده تیم ملی از چنگ مختاری پرید!+فیلم

پس لرزه های زدوخورد روی تشک/ احتمال محرومیت سنگین فرنگی‌کار ایرانی؛ دوبنده تیم ملی از چنگ مختاری پرید!+فیلم
محمدرضا مختاری پس از درگیری شب گذشته با کشتی‌گیر ترک، هم با احتمال محرومیت مواجه شده و هم دوبنده تیم ملی را از دست داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ در دیدار نیمه‌نهایی وزن ۷۷ کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی جام وهبی‌امره که در ترکیه برگزار می‌شد، پس از برخوردهای فیزیکی بسیار و قضاوت یک‌طرفه داور به سمت کشتی‌گیر تُرک، محمدرضا مختاری از ایران و کشتی‌گیر ترکیه‌ای باهم درگیر شدند و بازی جنجال کشیده شد که درنهایت داور هر دو کشتی‌گیر را ديسکاليفه کرد و دو کشتی‌گیر حذف شدند.

بدون تردید رفتار عجولانه و احساسی کشتی‌گیر ایرانی جای هیچ توجیهی ندارد اما ساده‌انگاری است اگر از کنار شانتاژهای کادرفنی تیم ترکیه و البته تصمیمات تماماً یک‌طرفه و کورکورانه داور این مبارزه به سادگی گذشت. داور این مبارزه به طرز عجیبی چشمش را روی تمام حملات پیوسته و غیرورزشی فرنگی‌کار تُرک علیه نماینده کشورمان بست.

این موضوع بازتاب گسترده‌ای داشت و اتحادیه جهانی کشتی این موضوع را در دست بررسی قرار داد. البته مسئولان فدراسیون کشتی ترکیه و کادر مربیگری این تیم نیز در اقدامی عجیب و غیر ورزشی وارد تشک کشتی شدند و به سمت مختاری حمله کردند که این موضوع گلایه رئیس فدراسیون کشتی ایران به UWW را هم در پی داشت.

در مفاد آئین نامه ای اما به احتمال بسیار زیاد با توجه به درگیری غیراخلاقی، به احتمال فراوان مختاری و حریف ترکیه‌ای با محرومیت از سوی اتحادیه جهانی کشتی روبرو خواهند شد. مختاری در این مسابقات با شکست امین کاویانی نژاد مدعی اصلی این وزن این شانس را داشت تا با شکست حریف ترکیه‌ای راهی فینال شود و بخت اصلی پوشیدن دوبنده تیم ملی در مسابقات کسب سهمیه المپیک شود اما با این اتفاق شانس ملی پوش شدن از دستش رفت.

حسن رنگرز سرمربی تیم ملی گزارش این موضوع را به اطلاع علیرضا دبیر رساند و او نیز گلایه خود را از نحوه مدیریت این اتفاق توسط مسئولان فدراسیون کشتی ترکیه به گوش آن ها رساند و بر پیگیری این موضوع تاکید کرد. دبیر همچنین در گفتگو با نناد لالوویچ اتفاقات رخ داده در این درگیری را به اطلاع او رساند و از اتفاقات رخ داده ابراز گلایه کرد.

از قرار معلوم با تصمیم کادر فنی، امین کاویانی نژاد به عنوان نماینده وزن ۷۷ کیلوگرم ایران در مسابقات کسب سهمیه المپیک انتخاب شد و امیر عبدی نفر سوم این رقابت‌ها نیز به دلیل خودداری علی اسکو نایب قهرمان این مسابقات از حضور در مبارزه انتخابی، به عنوان نماینده ایران در مسابقات قهرمانی آسیا انتخاب شد.

با تصمیم امروز کمیته انضباطی، مختاری تا اطلاع ثانوی محروم شده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه