logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

تنیس دیویس کاپ| تمرین و ریکاوری در دستور کار ملی‌پوشان

تنیس دیویس کاپ| تمرین و ریکاوری در دستور کار ملی‌پوشان
تنیسورهای کشورمان که برای حضور در جام دیویس راهی سریلانکا شده‌اند امروز تمرین و ریکاوری را در دستور کار خود داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، شاگردان محمدرضا توکلی در تیم ملی تنیس که در کلبمو حضور دارند و خود را آماده بازی با استونی در پلی‌آف گروه ۲ جهانی می‌کنند، امروز در محل هتل اقامت خود تمرینات بدنسازی را در دستور کار داشتند.

ملی‌پوشان کشورمان ظهر امروز نیز در زمین‌هایی که برای تیم ایران اختصاص داده شده بود تمرین کردند تا با شرایط آب‌وهوایی سریلانکا هماهنگ شوند. طبق برنامه از ساعت ۱۹ امشب نیز تنیسورهای کشورمان برنامه ریکاوری را پیش رو دارند و فردا ۳ ساعت تمرین را تحت نظر کادر فنی انجام خواهند داد.

در تیم ایران، حمیدرضا نداف، سینا مقیمی، علی یزدانی، سامیار الیاسی و امیرحسین بادی حضور دارند. محمدرضا توکلی به عنوان سرمربی، آلدین ست کیچ و مهدی بهزادپور به عنوان مربی، فرید یزدان یار بدنساز و مهرشاد پورسعید (پزشک) تیم اعزامی را همراهی خواهند کرد. فرشاد صفتی نیز سرپرستی تیم دیویس‌کاپ ایران را بر عهده دارد.

در حالی تیم تنیس کشورمان در مرحله پلی‌آف گروه ۲ جهانی در روزهای ۲۵ و ۲۶ اسفند ماه سال جاری در سریلانکا به مصاف استونی می‌رود که این دیدار با سرداوری هانی الخفیف مصری و‌ داوری رابرت بالمفورث از انگلیس و سوپریث کاداویگر از هند برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه