logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

ده‌ها شهید در کشتار جدید صهیونیست‌ها در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه

ده‌ها شهید در کشتار جدید صهیونیست‌ها در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه
رژیم صهیونیستی در صد و شصت و دومین روز از جنگ نسل کشی به بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه می‌دهد و ده‌ها شهید و مجروح برجای گذاشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه بامداد روز شنبه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته بیش از ۱۲ خانه امن را هدف قرار داد و یک کشتار کامل علیه غیرنظامیان، کودکان و زنان را ثبت کرد.

به گزارش دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، ارتش اشغالگر با بمباران خانه‌ خانواده طباطیبی در غرب اردوگاه جدید در النصیرات در وسط نوار غزه دست به کشتار زد و ۳۶ شهید برجای گذاشت که اکثر آنها را کودکان و زنان باردار تشکیل می‌دادند. 

دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، دولت آمریکا، جامعه بین‌المللی و اشغالگران صهیونیست را مسؤول تشدید این جنایات و کشتار غیرنظامیان بی‌دفاع و نیز مسؤول عواقب و انعکاسات این جنایات جنگی دانست.

این دفتر از همه کشورهای آزاد جهان خواست تا برای توقف جنگ نسل کشی که برای صد و شصت و دومین روز متوالی و برای ششمین ماه متوالی ادامه دارد، به اشغالگران فشار بیاورند.

رسانه‌های محلی نیز گزارش دادند که در بمباران خانه‌ها و ساختمان‌های در شهر غزه، اردوگاه النصیرات و شهر رفح بیش از ۸۰ شهروند شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند که بیشتر آنها کودک و زن بودند.

ده‌ها شهید در کشتار جدید صهیونیست‌ها در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه

این رسانه‌ها تاکید کردند که نیروهای اشغالگر یک ساختمان مسکونی هفت طبقه را در نزدیکی بیمارستان الشفا در شهر غزه بمباران کردند که منجر به شهادت و زخمی شدن ده‌ها نفر شد که تعداد زیادی از آنها هنوز زیر آوار هستند.

به گزارش رسانه‌های محلی که از وجود افراد مفقود خبر دادند، نیروهای اشغالگر همچنین یک خانه مسکونی در خیابان الجلاء در شهر غزه را نیز بمباران کردند.

همچنین گزارش شد که بر اثر حمله نیروهای اشغالگر به خانه‌ای در محله التفاح در شهر غزه دست کم پنج نفر شهید و تعدادی مجروح شدند و تعدادی نیز در بمباران یک خانه در محله النصر در شهر غزه جان باختند. همچنین توپخانه‌های اشغالگر چندین محل در شهر بیت حانون در شمال نوار غزه را بمباران کردند و بمب‌های آتش زا را به آسمان این شهر شلیک کردند.

روزنامه‌نگار علم الدین صباح همچنین از وجود «ده‌ها مفقود در زیر آوار ساختمان هدف‌گیری شده توسط هواپیماهای اشغالگر در محله الرمال در مرکز نوار غزه خبر داد».

وی خاطرنشان کرد که اشغالگران مسجد العلمین را نیز هدف قرار داده‌اند.

در اردوگاه جبالیا در شهر رفح در جنوب نوار غزه نیز، نیروهای اشغالگر یک خانه مسکونی را بمباران کردند که در نتیجه آن تعدادی از شهروندان زخمی شدند.

خبرنگار المیادین هم گزارش داد که بر اثر این حمله تعدادی مجروح به بیمارستان تخصصی کویت منتقل شدند.

در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در منطقه خربة العداس در شهر رفح در جنوب نوار غزه، سه فلسطینی شهید و تعدادی دیگر مجروح شدند. همچنین توپخانه رژیم صهیونیستی مناطق شرقی و شمالی شهر خان یونس در جنوب نوار غزه را بمباران کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه