اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

وزیر خارجه کانادا:

فروش سلاح به اسرائیل را متوقف می‌کنیم

فروش سلاح به اسرائیل را متوقف می‌کنیم
ملانی جولی وزیر خارجه کانادا اعلام کرد که کشورش فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جولی در مصاحبه‌ای با روزنامه تورنتو استار که سه‌شنبه شب منتشر شد، درباره توقف فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی گفت: این یک مساله واقعی است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که قانونگذاران کانادایی دوشنبه در یک جلسه طولانی با ۲۰۴ رای موافق در مقابل ۱۱۷ رای مخالف به یک طرح غیرالزام‌آور برای تعلیق فروش تسلیحات به اسرائیل رای دادند.

این طرح ابتدا بر تعلیق فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی تاکید داشت اما سپس به ممنوعیت فروش سلاح تغییر یافت.

در این طرح همچنین بر حمایت از «تشکیل دولت فلسطین» همسو با شرکای بین‌المللی کانادا تاکید شده است.

کانادا پیشتر صدور مجوز کالاها و فناوری نظامی به اسرائیل را به طور موقت تعلیق کرده بود. اما جولی اعلام کرد که دولت تصمیم گرفته است که به درخواست روز دوشنبه پارلمان عمل کند.

در همین حال، بیل بلر وزیر دفاع کانادا نیز گفت که تصمیم‌گیری در مورد نحوه اجرای طرح پارلمان به عهده جولی است.

وی اظهار کرد: نگرانی‌های زیادی درباره فروس تسلیحات نظامی مرگبار به اسرائیل در زمان جنگ وجود دارد.

رسانه‌های کانادایی هفته گذشته به نقل از منابع دولتی این کشور گزارش دادند که اوتاوا صادرات تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی را به دلیل نگرانی‌های بشردوستانه به حالت تعلیق درآورده است.

رادیو کانادا به نقل از ۲ مقام دولتی این کشور گزارش داد که اوتاوا از روی عمد در پاسخ به درخواست (رژیم) اسرائیل برای دریافت مجوز واردات خودروهای زرهی، کُند عمل کرده و به این ترتیب صادرات این تجهیزات نظامی به این رژیم را به حالت تعلیق درآورده است.

وزیر خارجه کانادا پیشتر در دیدار با یسرائیل کاتس همتای صهیونیستی خود بر برقراری آتش‌بس پایدار در نوار غزه تاکید کرده بود.

دفتر جولی در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرفین در این دیدار درباره ضروت پایان خشونت از طریق آتش‌بس پایدار با مشارکت حماس تاکید کردند.

بر اساس این بیانیه، آنها همچنین در مورد امنیت طولانی مدت برای منطقه و رژیم صهیونیستی از طریق راه حل دو دولتی رایزنی کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه