اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وانت وارداتی بازار ایران در راه استرالیا / عکس

وانت وارداتی بازار ایران در راه استرالیا / عکس
JAC Motors جدیدترین خودروساز چینی است که برای ورود به بازار خودرو استرالیا با دیگران رقابت می‌کند. جک با عرضه T۹، بخش محبوب پیکاپ‌های سایز متوسط ‌را هدف قرار می‌دهد که در این بخش، فورد رنجر و تویوتا هایلوکس، دو مدل از پرفروش‌ترین خودروهای استرالیا را خواهید دید. شرکت کرمان موتور این پیکاپ را برای اولین بار در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۲ رونمایی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کمی بیش از یک دهه پیش، عملاً هیچ خودروساز چینی در استرالیا وجود نداشت. اکنون، با پیوستن جک موتورز به ‌بازیگران مطرحی مانند ام جی و LDV، برندهای چینی بخش قابل توجه و رو به رشد بازار را در اختیار دارند.

وانت وارداتی بازار ایران در راه استرالیا / عکس

جک T۹ که با نام هانتر در چین و با نام کی ام سی T۹ در ایران فروخته می‌شود، از سال ۲۰۲۱ وجود داشته و در سال ۲۰۲۳ فیس لیفت شده است. نمای بیرونی خشن آن با جلوپنجره‌ای بزرگ، چراغ‌های LED تقسیم‌شده، روکش پلاستیکی و نشان‌های برجسته JAC خودنمایی می‌کند.

وانت وارداتی بازار ایران در راه استرالیا / عکس

فضای داخلی به مدل‌های سوبارو شباهت دارد و دارای صفحه نمایش برجسته‌ای است که روی کنسول وسط قرار گرفته است. تجهیزات برجسته شامل نمایشگر کیلومترشمار ۷ اینچی، صفحه نمایش اطلاعات سرگرمی ۱۰.۴ اینچی، دوربین ۳۶۰ درجه، تودوزی چرمی، شارژر بی‌سیم، گرمکن صندلی و مجموعه‌ای از ویژگی‌های اساسی ADAS است.

وانت وارداتی بازار ایران در راه استرالیا / عکس

جک T۹ زیربنای خود را با پیکاپ‌های کوچکتر T۶ و T۸ این برند به اشتراک می‌گذارد. مدل استرالیایی دارای موتور ۲.۰ لیتری توربودیزل با ۱۶۸ اسب بخار قدرت و ۴۱۰ نیوتن متر گشتاور است. نسخه مونتاژی بازار ایران دارای پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ TGDI با ۲۲۱ اسب‌بخار قدرت و ۳۹۰ نیوتن‌متر گشتاور است. نیروی تولیدی از طریق جعبه دنده هشت سرعته اتوماتیک ZF به هر چهار چرخ منتقل می‌شود.

وانت وارداتی بازار ایران در راه استرالیا / عکس

علاوه بر نوع دیزلی، JAC در حال توسعه یک نسخه کاملاً الکتریکی از T۹ است که احتمالاً اواخر امسال عرضه خواهد شد. یک کانسپت از این مدل برقی در سال ۲۰۲۳ معرفی شد که ویژگی‌های متمایزی مانند جلوپنجره پوشیده شده و رینگ‌های آلیاژی منحصربه‌فرد را به نمایش می‌گذارد. گزارش‌ها حاکی از آن است که این پیکاپ الکتریکی دارای دو موتور الکتریکی و بسته باتری ۸۸ کیلووات ساعتی خواهد بود.

رقبای جک T۹ در استرالیا شامل تویوتا هایلوکس، فورد رنجر، ایسوزو D-Max، مزدا BT-۵۰، نیسان ناوارا و میتسوبیشی تریتون، در کنار سایر پیکاپ‌های چینی مانند GWM Cannon Ute و LDV T۶۰ هستند.

جک T۹ در استرالیا با گارانتی هفت ساله و کیلومتر نامحدود عرضه و فروش آن از آوریل ۲۰۲۴ آغاز می‌شود. قیمت آن از ۴۲۶۶۲ دلار استرالیا (تقریباً معادل ۲۷۸۰۰ دلار آمریکا، معادل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان) برای تریم پایه Oasis و ۴۵۶۳۰ دلار استرالیا (۲۹، ۶۰۰ دلار آمریکا، معادل یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان) برای تریم قوی Haven شروع می‌شود. قیمت کی‌ام‌سی T۹ در بازار ایران معادل ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه