logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بولتون: ترامپ عقل دیکتاتوری هم ندارد

بولتون: ترامپ عقل دیکتاتوری هم ندارد
مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا به شدت درباره احتمال بازگشت دوباره دونالد ترامپ به کاخ سفید هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جان بولتون، مشاور امنیت ملی اسبق کاخ سفید در مصاحبه با یک نشریه فرانسوی از رئیس سابقش «دونالد ترامپ» به شدت انتقاد کرده است. 

 

در شرایطی که موضوع بازگشت احتمالی دونالد ترامپ به کاخ سفید به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا به یکی از داغ‌ترین موضوعات در فضای سیاسی آمریکا تبدیل شده بولتون گفته که ترامپ حتی عقل لازم برای دیکتاتوری را هم ندارد. 

 

بولتون در پاسخ به سوال مجله محافظه‌کار «فیگارو» مبنی بر اینکه آیا ترامپ را یک رهبر سیاسی با گرایش‌های دیکتاتوری می‌داند گفت: «او عقل این را هم ندارد. خدایا! او در کار ساخت و ساز بوده است.»

 

ترامپ چند ماه قبل در پاسخ به سوال یک خبرنگار در آمریکا در خصوص اینکه آیا اگر دوباره به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شود دیکتاتور خواهد بود گفته بود: «بجز یک روز خیر.»

 

بولتون که از آوریل 2018 تا سپتامبر 2019 مشاور امنیت ملی کاخ سفید بود هشدار داد که ترامپ در صورت رسیدن به سمت ریاست‌جمهوری تهدیدهای خود برای خروج از ناتو را عملی خواهد کرد. 

 

او گفت: «وقتی فکری در سر ترامپ می‌گذرد بارها و بارها به آن برمی‌گردد، بعد حواسش پرت می‌شود و از یادش می‌رود اما سرانجام به آن برمیگردد و آن را عملی می‌کند.»

 

بولتون تصریح کرد: «به همین دلیل است که خروج از ناتو، یک احتمال واقعی است. آدم‌های زیای فکر می‌کنند که این برای ترامپ فقط ابزاری برای مذاکره است اما من اینطور فکر نمی‌کنم.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه