logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس پیرامون تمدید قرارداد با بازیکنان

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس پیرامون تمدید قرارداد با بازیکنان
باشگاه پرسپولیس تمدید قرارداد با بازیکنان برگزیده و در آستانه پایان مدت همکاری را در دستور کار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمدید قرارداد با بازیکنان برگزیده و مورد توجه که قرارداد آن‌ها رو به پایان است، همواره از اهم اقداماتی است که باشگاه‌های ورزشی به دنبال آن هستند و هواداران باشگاه‌ها نیز دغدغه آن را دارند.

باشگاه پرسپولیس از این قاعده مستثنی نیست و قطعا این موارد بر ما پوشیده نیست ولی این که چه ماجرایی در کار است تا یک مطالبه منطقی، درست در آستانه شروع مجدد مسابقات و رقابت تنگاتنگی که با دیگر رقبا برای دفاع از عنوان قهرمانی داریم به هجمه و چالش علیه پرسپولیس و بازیکنان آن بدل شود، جای تامل و اندیشه دارد و از هواداران می‌خواهیم به این جنبه از موضوع و موارد دیگری که در ادامه می‌آید توجه کنند.

پرسپولیس پس از فائق آمدن بر چالش‌ها و مشکلات گوناگون از جمله تاثیر منفی اشتباهات داوری که به جابه‌جایی رتبه تیم‌ها در جدول در پایان نیم فصل منجر شد و این خود تبعات، تغییرات، فشارها و حاشیه‌هایی را به باشگاه و تیم تحمیل کرد، به کورس قهرمانی بازگشت و قطعا نمی‌خواهیم پس از زحماتی که کشیده شد، تمرکز و آرامش تیم و بازیکنان با تحمیل مسایل و چالش‌های جدید بر هم بریزد و مجموعه پرسپولیس را به کارزاری از اخبار و شایعات جدید بدل کنیم. موضوعی که بسیاری برای آن تلاش شبانه‌روزی دارند و برای مهندسی لیگ و قهرمانی، آن را هم در دستور کار برنامه‌های خود قرار می‌دهند.

بر این اساس، ضمن آن که باشگاه در هر مقطعی از فصل فوتبال از خواست و آمادگی هر یک بازیکنان برای مذاکره و عقد قرارداد جدید، استقبال می‌کند بر اساس رسالت کاری خود، برای این منظور برنامه زمان‌بندی خاص خود را هم دارد. تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس در حال حاضر روی بازپس گیری جایگاه بر حق خود متمرکز است و طرح پاره‌ای مسایل و موارد ، به نظر به نام پرسپولیس و منافع آن است ولی در باطن اهداف دیگری را دنبال می‌کند. در بخش مدیریتی و اجرایی باشگاه نیز، در حال حاضر تمرکز مجموعه روی چند موضوع بسیار مهم از جمله اخذ مجوز حرفه‌ای و تامین منابع مالی و اعتبار لازم برای انجام تعهدات قراردادی و معوقات در قبال اعضای تیم در فصل جاری و برای فصل آینده است.

شرایط بودجه‌ای، عامل متغیر مهم برای بستن تیم فصل آینده خواهد بود و به نظر نیاز به توضیح ندارد که این موضوع تا چه میزان وابسته به بحث مالکیت و واگذاری سهام مدیریتی است که هم اکنون از سوی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مسوول در حال پیگیری است. باشگاه با حضور سهامداران جدید، استراتژی‌های خاص خود را نیز خواهد داشت که امری بدیهی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه