آیا رئیس فدراسیون کشتی از روسیه حمایت کرد؟!
4 پیام مهم نامه دبیر به لالوویچ/ دخالت سیاست در ورزش ممنوع، علاج واقعه قبل از وقوع
نامه رئیس فدراسیون کشتی به رئیس اتحادیه جهانی کشتی در حمایت از عبدالرشید سعداله یف پیام ویژه ای داشت.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، در حمایت از عبدالرشید سعداله یف قهرمان چندین دوره کشتی آزاد المپیک و جهان نامه ای را خطاب به نناد لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی کشتی ارسال کرد که این نامه حاوی پیام های مهمی بود.
حذف نابهنگام سعداله یف نابغه کشتی آزاد روس از مسابقات گزینشی المپیک، توسط کمیته بین المللی المپیک IOC به مذاق رئیس فدراسیون کشتی خوش نیامد و دبیر طی نامه ای به نناد لالوویچ این کار را سیاسی کاری خواند و ابراز ناراحتی خود را اعلام کرد.
شاید در لحظه اول فکرها به این سو حرکت کند که حرکت رئیس فدراسیون کشتی، حمایت همه جانبه از کشور روسیه بوده اما پس از کمی تأمل و تفکر می توان نتایجی را از این کار بدست آورد.
اول از همه اینکه کار IOC در حذف یک قهرمان بزرگ ورزشی جهان که 2 طلای المپیک، 5 مدال طلای و 1 مدال نقره جهان را کسب کرده و هم اکنون بهترین کشتی گیر و یکی از شخصیت های سرشناس و معروف روسیه در این کشور و جهان محسوب می شود، فقط به خاطر اینکه از کشور و مردمش حمایت کرده و یا در راستای منافع سرزمینی خود حرکت کرده از این رو مورد نکوهش است که موجب سرخوردگی ورزشکاران و انفعال آن ها می شود و در نهایت هویتی از یک ورزشکار که برای کشور خود به دنبال افتخارآفرینی است، نمی ماند.
دومین موردی که می توان به آن اشاره کرد، اینکه دبیر بعنوان یک قهرمان المپیک در کشتی آزاد، از یک قهرمان المپیک دیگر حمایت کرده، پس از بُعد شخصی نیز این موضوع را به نوعی همزاد پنداری کرده و آن را ناجوانمردانه دانسته است.
سومین موضوعی که در نامه رئیس فدراسیون کشتی مشهود است، دخالت سیاست در ورزش است. شاید برخی در وهله اول فکر کنند که کمیته بین المللی المپیک در پی دفاع کشورها، در مقابل کشورهای متخاصم است اما در بسیاری از موارد شاهد بودیم که این حرکت از سوی IOC انجام نشده و به صورت واضح در حال حاضر شاهد نسل کشی رژیم اشغالگر صهینویستی در غزه هستیم و به واقع اسرائیل از همان ابتدا نیز سرزمین فلسطینی ها را اشغال کرده اما به راحتی از کنار آن می گذرند.
چهارمین نکته نامه دبیر که بسیار حائز اهمیت است، تأثیر قدرت های جهان به خصوص کشورهای غربی بر تصمیمات IOC است و تصمیم سازی ها بیشتر سیاسی است تا ورزشی. حال اگر این روند ادامه پیدا کند، بیم این می رود که این حرکت به ظاهر ورزشی رنگ و بوی دیگری پیدا کند و به ورزشکاران سایر کشورها از جمله کشور عزیزمان ایران که همواره مورد تحریم ها و هجمه های ناجوانمردانه کشورهای قدرت طلب و زورگو قرار گرفته سرایت کند که بهتر است علاج واقعه قبل از وقوع کرد.
ارسال دیدگاه