logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

قناد باشی در گفتگو با دانا:

رژیم صهیونیستی بسیار آسیب پذیر شده است/ در صورت ادامه جنگ منافع آمریکایی ها در خطر خواهد بود

رژیم صهیونیستی بسیار آسیب پذیر شده است/ در صورت ادامه جنگ منافع آمریکایی ها در خطر خواهد بود
کارشناس مسائل آفریقا تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در حال حاضر به هیچ وجه در شرایطی نیست که بتواند وارد یک حمله جدید شود، زیرا بسیار آسیب‌پذیر شده است.

جعفر قناد باشی کارشناس مسائل آفریقا در گفتگو با خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در حال حاضر به هیچ وجه در شرایطی نیست که بتواند وارد یک حمله جدید شود، اظهار کرد: آنها با مشکلات اقتصادی فراوانی روبرو هستند و یک انزجار جهانی علیه خود را به دنبال داشتند، لذا در حال حاضر به هیچ وجه در شرایطی نیست که بتواند وارد یک حمله جدید شود، زیرا بسیار آسیب‌پذیر شده است.

وی افزود: اگر وارد عرصه دیگری شود و گام دیگری در جهت تجاوز به خاک ما بردارد، وارد یک دور نبرد طولانی خواهد شد که می‌شود از آن به عنوان یک دالان تاریک یاد کرد که نهایتاً به نابودی اسرائیل خواهد انجامید.

این کارشناس مسائل آفریقا  با بیان اینکه آمریکایی ها نیز که حامی این رژیم هستند در صورت تداوم این جنگ بسیار آسیب پذیر خواهند بود، تصریح کرد: آن ها به هیچ وجه در شرایطی نیستند که با ما وارد جنگ شوند و چنانچه این کار را انجام دهند با پاسخی بسیار دندان شکن و پشیمان کننده مواجه خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه سخنان روسای جمهور آمریکا همیشه چند بعدی است، افزود: از یک لحاظ می خواهند در صورتی که جنگی رخ داد از منظر جهانی خودشان را مبرا از آن نماید و در انزار جهانی یک چهره درستی از خود به جای گذارند و از طرفی دیگر نگرانند که تنش در منطقه گسترش یافته و به روند انتقال نفت و گاز به دنیای غرب آسیب وارد شود.

قناد باشی افزود: اگر آسیبی به خطوط انتقال نفت و گاز وارد شود؛ قطعا بنزین در آمریکا گران خواهد شد و در این صورت بایدن و هم حزبی هایش در انتخابات به رقبای خود خواهند باخت؛ همچنین این موضوع سبب می شود که بسیاری از بحران های که در حال حاضر در خصوص انرژی بعد از جنگ اوکراین پدید آمده است گسترش بیشتری پیدا کند.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر بایدن خوب می داند که اگر تنش در منطقه گسترش پیدا کند، پایگاه های آمریکایی هم در معرض خطر خواهند بود، لذا از اسراییلی ها هم می خواهد که فعلا دیوانگی نکنند، چرا که خود اسراییلی ها که به عنوان عامل تنش هستند در حال حاضرآسیب پذیر بوده و ممکن است هر دیوانگی آن ها منجر به از میان رفتن شاکله اسراییل شود.

این کارشناس مسائل آفریقا در پایان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی اهرمی در اختیار آمریکا است، گفت: این رژیم دست تجاوز آمریکایی ها به منطقه محسوب می شوند و طبیعتا آمریکایی ها نمی خواهند که این اهرم فشار را از دست دهند؛ لذا صحبت های آقای بایدن ابتدا جنبه تبلیغاتی داشته برای اینکه چهره آمریکا مخدوش نشود و گناه گسترش تنش ها به گردن ایالت متحده نیفتد و دیگر اینکه حقیقتا در صورت ادامه جنگ منافع آمریکایی ها در خطر خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه