logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

تمرین دختر ملی‌پوش دوومیدانی در پارک و خیابان!

تمرین دختر ملی‌پوش دوومیدانی در پارک و خیابان!
نفر چهارم آسیا و قهرمان چندین دوره رقابتهای دوومیدانی کشور گفت: مجبورم در پارک و خیابان تمرین کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناآناهیتا سلطانی اظهار کرد: متاسفانه در استان البرز رقیب دختر ندارم و نمی‌توانم در پیست دوومیدانی‌های موجود در استان به تمرینات آماده‌سازی بپردازم. باید با حضور در پارک و همچنین خیابان تمرین کنم که این موضوع احتمال آسیب‌دیدگی من را بسیار بیشتر می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سلطانی ادامه داد: قرار بود مسئولان فدراسیون در این خصوص برنامه‌ریزی مناسبی انجام دهند تا بتوانیم با مربی مرد در پیست تمرین کنیم که تا به امروز این مهم محقق نشده است. فشار تمرین‌ها با توجه به دویدن در خیابان و پارک‌ها برای زانو بسیار خطرناک است و امیدوارم مسئولان راه‌حلی برای این مهم بیندیشند.

,

نفر دوم بازی‌های کشورهای اسلامی در سوریه، بیان کرد: خوشبختانه هیات دو ومیدانی استان البرز نگاه خوبی به من دارد و به همین دلیل ماهیانه 30 هزار تومان حقوق می‌دهد و با این مبلغ می‌توانم بسیاری از کارهایم را انجام دهم و باید گفت که وضعیت من نسبت به دوومیدانی‌کاران استان‌های دیگر بسیار بهتر است و من از حقوق ماهی 30 هزار تومان بهره‌مندم.

,

وی در پایان در خصوص شرایط حال حاضر خودش گفت: در حال آماده‌سازی برای رقابتهای آغاز فصل کشور هستم و امیدوارم اردیبهشت ماه سال 94 بتوانم با موفقیت از این رقابتهای سخت خارج شوم.

,

 

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه