logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

نیویورک‌ تایمز:

دموکرات‌ها به دنبال رای «نه» برای بسته کمکی واشنگتن به تل‌آویو هستند

دموکرات‌ها به دنبال رای «نه» برای بسته کمکی واشنگتن به تل‌آویو هستند
گروهی از دموکرات‌های لیبرال مجلس نمایندگان آمریکا در تلاشند تا دیگر نمایندگان را متقاعد کنند که نسبت به بسته کمکی ۲۶ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی که انتظار می‌رود امروز – شنبه – تصویب شود، رای «نه» بدهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این گروه از دموکرات‌ها می‌کوشند تا تعداد رای‌های «نه» را افزایش دهند و در عین حال هشداری را به «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا مبنی بر عمق نارضایتی‌ها از حمایت‌هاش نسبت به اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه ارسال کنند.

روزنامه نیویورک تایمز می‌نویسد: «شکی نیست این لایحه بودجه که شامل حدودا ۱۳ میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل در کنار بودجه برای اوکراین، تایوان و سایر متحدان آمریکا است، در مجلس نمایندگان تصویب خواهد شد.»

اما دموکرات‌های مترقی تخمین زده‌اند که ۴۰ تا ۶۰ تن از اعضای حزب آنها با چنین لایحه‌ای امروز در مجلس نمایندگان مخالفت خواهند کرد.

به نوشته نیویورک تایمز، این اقدام پیام قابل‌توجهی از سوی کنگره خواهد بود؛ جایی که حمایت دوحزبی آهنین از رژیم صهیونیستی مدتهاست امری عادی و متداول محسوب می‌شود. هم‌چنین این مسئله حاکی از اختلاف و شکاف عمیقی در حزب دموکرات است.

این بسته کمکی ۵ میلیارد دلار به «قابلیت‌های دفاعی» رژیم صهیونیستی و ۹ میلیارد دلار برای «کمک‌های بشردوستانه جهانی» از جمله برای غیرنظامیان غزه اختصاص می‌دهد اما شروط بیشتری را در مورد نحوه استفاده تل‌آویو از کمک‌های نظامی واشنگتن وضع نمی‌کند و هم‌چنین مانع از انتقال تسلیحات آتی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی نمی‌شود؛ اقدامی که اکثر دموکرات‌ها به دنبال اجرایی شدن آن هستند.

دموکرات‌هایی که به دنبال رای «نه» برای بسته کمکی به رژیم صهیونیستی هستند، بخشی از استراتژی خود را تحت فشار قرار دادن «جو بایدن» تنظیم کرده‌اند. آنها از نحوه مدیریت رئیس‌جمهور آمریکا نسبت به جنگ غزه خشمگین هستند و می‌خواهند رویکرد بایدن را نسبت به رژیم صهیونیستی تغییر داده و تاکید کنند که رئیس‌جمهور بایدن با خطر انتخاباتی و از دست دادن افرادی مواجه است که به روی کار آمدن او در سال ۲۰۲۰ کمک کردند.

در صد و نود و هفتمین روز نبرد در غزه همچنان گزارش‌ها از جنایات اشغالگران در غزه و حملات راکتی مقاومت به اراضی اشغالی حکایت دارند. به گفته ناظران فلسطینی، با وجود گذشت ۱۹۷ روز، رژیم اشغالگر که از هفت اکتبر ۲۰۲۳ جنگی ویرانگر را در نوار غزه آغاز کرده است، نتوانسته توان موشکی گروه‌های فلسطینی در نوار غزه را خنثی کند.

«گِرگ کازار» نماینده دموکرات از ایالت تگزاس گفت: «امیدوارم تعداد قابل‌توجهی از دموکرات‌ها با این لایحه مخالفت کنند تا اهرم فشار بیشتری علیه دولت بایدن نسبت به رویکردش در قبال جنگ غزه اعمال شود. امیدوارم این رای به جهان نشان دهد که بخش واقعا قابل توجهی از ایالات متحده وجود دارد که نمی‌خواهد شاهد جنگ‌های گسترده باشد.»

«دن کیلدی» نماینده دموکرات از ایالت میشیگان که مدتهاست جو بایدن را تحت فشار گذاشته تا مانع ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شود، گفت: «رای "نه" کمک خواهد کرد تا بایدن دست به چنین اقدامی نزند.»

«بکا بالینت» نماینده دموکرات از ایالت ورمونت و اولین عضو یهودی کنگره ایالات متحده که خواستار آتش‌بس شد، تاکید کرد: «این لحظه‌ای است برای اعضای کنگره تا پیامی ارسال کنند که عرضه تسلیحات بیشتر به نتانیاهو راهی برای صلح و امنیت اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها نیست. به اعتقاد من، دادن سلاح‌های تهاجمی بیشتر به نتانیاهو در این مرحله، به معنای چشم‌پوشی از ویرانه‌های غزه است که در شش ماه گذشته شاهد آن بوده‌ایم و هم‌چنین چراغ سبزی برای حمله به رفح خواهد بود.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه