اخبار داغ

دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشورمطرح کرد

ایجاد زمینه ترویج پوشش عفیفانه با ارائه راه‌حل‌های فرهنگی و اقتصادی

ایجاد زمینه ترویج پوشش عفیفانه با ارائه راه‌حل‌های فرهنگی و اقتصادی
دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشور گفت: باید با ارائه راه‌حل‌های فرهنگی و اقتصادی، زمینه را برای ترویج پوشش عفیفانه فراهم کنیم؛ «طرح طوبی» نیز مروج زیست عفیفانه است و راهکاری مناسب برای حل مسئله حجاب خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدسعید امامی در نخستین دوره طرح ملی «طوبی» که با عنوان برنامه مرجع و ملی آموزش و توانمندسازی بانوان برای تبلیغ عالمانه و هنرمندانه حجاب و زیست عفیفانه در مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: لکنت زبان ما در حوزه بیان آموزه‌ها و فضائل حجاب و لکنت رسانه‌ای ما در حوزه پوشش، آراستگی و پوشیدگی مرد و زن مسلمان طبعا به جایی رسیده و شرایط به شکلی شده که ما برای مواجهه با متخلفان دست به گریبان طرح‌های امنیتی شده‌ایم، در حالی که این موضوع فضیلتی بوده و این فضیلت ادامه‌دار است.

دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشور بیان کرد: حجاب فضیلتی است که جهان به آن می‌بالد و برای انقلاب اسلامی، حجاب، امری بسیار بزرگ و ارزشمند بود. در سال ۵۷ انعکاس حجاب در راهپیمایی‌ها و شهرهای بزرگ، حاکی از عمق باور و تعهد مردم به این فریضه الهی بود، اما تهاجم دشمن و کم‌کاری ما در انجام وظایفمان ما را به وضعیتی کشانده که به طرح‌های امنیتی برای حل مشکل حجاب پناه برده‌ایم.

وی ادامه داد: اقتدار انقلاب اسلامی به آموزه‌های حجاب بوده است و طبعا مشکلات و کم‌کاری‌هایی در این زمینه بوده که باعث سوء استفاده دشمن شده و ما را به اینجا رسانده است. ما این را فرصتی می‌دانیم که چگونه انقلاب اسلامی بتواند پاکترین و خالص‌ترین انگیزه‎های اسلامی را شکوفا کند و این جنگ را به فتح مبین تبدیل کند.

امامی اضافه کرد: ماهیت طرح طوبی به عنوان جامع‌ترین طرح ملی تربیت مبلغ و مروج زیست عفیفانه مورد نظر است.

دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشور گفت: باید با ارائه راه‌حل‌های فرهنگی و اقتصادی، زمینه را برای ترویج پوشش عفیفانه فراهم کنیم . طرح طوبی مروج زیست عفیفانه است، این طرح راهکاری مناسب برای حل این معضل  خواهد بود. ماهیت این طرح با احترام به همه طرح‌های دیگر بسیار متفاوت است و ظرفیت تربیت نسلی را دارد که مطالبه‌گری را به درستی انجام دهد.

امامی اظهار کرد: در حوزه سلامت غذایی کشور یک ابتکار عملی با عنوان سیب سلامت صورت گرفت که نشان‌دهنده سلامت ماده غذایی است، اما در حوزه پوشاک ما چنین مبنایی نداریم که این باید تبیین شود. در حوزه تولید پوشاک باید یک مطالبه ملی صورت گیرد که متاسفانه در این خصوص غفلت صورت گرفته است .

وی با بیان اینکه ابتکار طراحی پوشاک از دست متولیان امر خارج شده، خواستار الزام کد کالا برای ۵ قلم کالای اساسی شد و افزود: در حال حاضر شاهد بی‌نظمی در بازار پوشاک هستیم و متأسفانه هیچگونه نظارتی بر تولید و طراحی لباس وجود ندارد. این در حالی است که پوشاک مانند غذا باید سالم و دارای استاندارد باشد.

دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشور همچنین با انتقاد از عدم حمایت کافی از تولید چادر، خواستار اعطای یارانه به این محصول شد و گفت: در حالی که حجم تولید چادر تا پایان دولت به ۳۵ میلیارد تومان می‌رسد، هیچگونه یارانه‌ای به آن تعلق نمی‌گیرد.

امامی بر لزوم مطالبه فرهنگی درخصوص زیست عفیفانه تأکید کرد و ادامه داد: ۳۰۰ طراح پوشاک عضو صندوق هنر شدند. ما باید با ارائه راه‌حل‌های منطقی، علمی و تخصصی جریان مردد به موضوع حجاب را به سمتی ببریم که بتوانیم آنان را به انتخاب پوشش عفیفانه ترغیب کنیم.

وی ابراز کرد: مباحث کاربردی در طرح طوبی باید مطرح شود به عنوان مثال در عرصه سینما باید از آثاری که پرداخت عفیفانه دارد حمایت شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه