دبیر اول کمیسیون امنیت ملی:

توافق هسته ای بین ایران و آمریکا صورت نگرفته است

توافق هسته ای بین ایران و آمریکا صورت نگرفته است
در حالی که خبرگزاری آسوشیتدپرس از توافق هسته ای بین ایران و آمریکا خبر می دهد دبیر اول کمیسیون امنیت ملی این خبر را تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "کرمان1400"، خبرگزاری آمریکایی مدعی شده ایران و آمریکا به توافقی موقت دست یافته‌اند که بر اساس آن قرار است تهران بخش اعظم مواد هسته‌ای قابل استفاده برای ساخت تسلیحات اتمی را به روسیه انتقال دهد.

, , شبکه اطلاع رسانی راه , دانا, کرمان1400,

در حالی که در دهمین دور مذاکرات که سوم آذرماه در وین پایان یافت، طرفین توافق‌نامه ژنو را برای مدت هفت ماه تمدید کردند و توافق کردند که تا چهار ماه آینده گفت‌وگوها را برای دست‌یابی به توافق هسته‌ای ادامه دهند و اولین دور این گفت‌وگوها ۲۶ آذرماه در ژنو برگزار شد.

,

این در حالی است محمد حسن آصفری دبیر اول کمیسیون امنیت ملی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار “کرمان۱۴۰۰” در رابطه با این خبر آسوشیتدپرس اظهار داشت :  این خبر صحت ندارد و توافقی هنوز شکل نگرفته است و این ها گمانه زنی هایی هستند که هیچ کدام مستند نمی باشند .

, کرمان۱۴۰۰,

وی گفت : قرار است در ۲۵ دی ماه کارشناس ها و تیم مذاکره کننده مان با هم تعاملی داشته باشند و ببینند که در مذاکرات چه چیزی را باید دنبال کنند .

,

آصفری ادامه داد : هیچ توافقی هسته ای به غیر از تمدید ۷ ماه مذاکرات صورت نگرفته است .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه