رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب اعلام کرد:
میاندوآب در رتبه نخست صدور کارت هوشمند ملی در آذربایجان غربی
رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب گفت: اداره ثبت احوال این شهر، در صدور کارت ملی هوشمند رتبه نخست آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از زرین خبر،رضا لقائی در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: تا کنون برای سه هزار و 625 نفر از شهروندان میاندوآبی کارت ملی هوشمند صادر شده که در بین تمامی شهر های استان بیشترین آمار و را داراست .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب با اشاره به اجرای طرح صدور شناسنامه مکانیزه برای افراد بالای 15 سال افزود: تاکنون برای پنج هزار و 574 نفر از شهروندان میاندوابی شناسنامه مکانیزه صادر شده است .
وی از افزایش چهار درصدی میزان ولادت در میاندوآب نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: در 9 ماهه نخست امسال چهار هزار و 112 مورد ولادت در این شهرستان ثبت شده که از این تعداد دو هزار و178 مورد پسر و یک هزار 934 مورد دختر است.
لقایی از کاهش 11 درصدی میزان ازدواج در میاندوآب نیز خبر داد و تصریح کرد: در 9 ماهه نخست امسال دو هزار و 47 مورد ازدواج در این اداره ثبت شده که یک هزار و200 مورد در مناطق شهری و 847 مورد در روستاهای میاندوآب صورت گرفته است .
رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب با اشاره به اجرای طرح صدور شناسنامه مکانیزه برای افراد بالای 15 سال افزود: تاکنون برای پنج هزار و 574 نفر از شهروندان میاندوابی شناسنامه مکانیزه صادر شده است .
,وی از افزایش چهار درصدی میزان ولادت در میاندوآب نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: در 9 ماهه نخست امسال چهار هزار و 112 مورد ولادت در این شهرستان ثبت شده که از این تعداد دو هزار و178 مورد پسر و یک هزار 934 مورد دختر است.
,لقایی از کاهش 11 درصدی میزان ازدواج در میاندوآب نیز خبر داد و تصریح کرد: در 9 ماهه نخست امسال دو هزار و 47 مورد ازدواج در این اداره ثبت شده که یک هزار و200 مورد در مناطق شهری و 847 مورد در روستاهای میاندوآب صورت گرفته است .
,
ارسال دیدگاه