logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دیدار عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با فرمانده نیروی هوایی ارتش

دیدار عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با فرمانده نیروی هوایی ارتش
  محمدرضا ساکت عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با حضور در ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش با امیرسرتیپ واحدی دیدار و گفت‍و‍گو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، امیرسرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار محمدرضا ساکت عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که در ستاد این نیرو برگزار شد، با بیان اینکه ما در سطح تمامی پایگاه‍های نهاجا در سراسر کشور، امکانات ورزشی در همه حوزه‍ها به‍ویژه فوتبال داریم گفت: نیروی هوایی ارتش با توجه به شرایط ویژه کارکنان و همچنین کارکنان پروازی که در این نیرو مشغول به فعالیت و خدمت هستند، توجه به ورزش و تربیت بدنی را یک رکن اساسی و جدانشدنی از این نیروی الهی می‍داند.

امیر سرتیپ واحدی افزود: توجه به ورزش یک امر مهم در ارتقای سطح توان رزمی ما در نیروی هوایی است.

محمدرضا ساکت نیز با بیان اینکه امروز مفتخر به همکاری و بین نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون فوتبال کشور هستیم خاطرنشان کرد: ما در حوزه‍های مختلف آموزشی، ارتقای سطح دانش مربیان فوتبال، مربیان بدن سازی فوتبال و مربیانی که در حوزه فوتسال و یا فوتبال ساحلی فعالیت می کنند با نیروی هوایی ارتش همکاری خواهیم کرد.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تصریح کرد: همچنین قرار است در رویدادها و مسابقات مختلفی که برگزار می‍شود، فدراسیون فوتبال کشور توجه ویژه‍ای به نیروی هوایی ارتش داشته باشد و در حوزه مدیریت فوتبال در سطح نیروی هوایی ارتش و پایگاه‍های تابعه در سراسر کشور، اقدامات خوبی در جهت آموزش نیروها صورت پذیرد.

وی گفت: بمناسبت صدسالگی نیروی هوایی ارتش، قرار است فدراسیون فوتبال اقدامات گسترده‍ای را در حوزه‍های مختلف تقدیر از شهدای نیروی هوایی و خانواده‍های معظم آن‍ها و همچنین جانبازان سرافراز این نیرو را در دستور کار خود قرار دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه