logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

به عنوان اولین ایرانی؛

رضایی به تالار مشاهیر فدراسیون جهانی والیبال راه یافت


رضایی به تالار مشاهیر فدراسیون جهانی والیبال راه یافت
سرمربی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان به‌عنوان اولین فرد ایرانی به تالار مشاهیر فدراسیون جهانی والیبال راه یافت.

به گزارش راه دانا به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، هادی رضایی سرمربی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان به عنوان اولین عضو ایرانی تالار مشاهیر فدراسیون جهانی والیبال انتخاب شد.

فرآیند این انتخاب از اوایل ماه آوریل آغاز شد و طی آن اسامی ۲۳ کاندید در بخش والیبال ساحلی زنان و مردان، والیبال سالنی زنان و مردان، مربیان، روسای فدراسیون های والیبال در سراسر جهان، مدیران موثر و بخش والیبال نشسته برای راه یابی به این تالار اعلام شد که در بخش والیبال نشسته هادی رضایی از ایران و بری کوزنر رییس سابق سازمان جهانی پاراوالیبال به عنوان نامزدهای بخش والیبال نشسته معرفی شدند.

 

 

پس از پایان رأی‌گیری، ۶ نامزد برتر برای انتخاب نهایی در فهرست رسمی کمیته انتخاب ورود به تالار بین‌المللی مشاهیر والیبال قرار گرفتند و در نهایت ورگلا بل والیبالیست کوبایی، آنا پائولا هنکل (بازیکنان والیبال ساحلی برزیل)، تیم هوولند (ایالات متحده)، آندره آ زورزی (ایتالیا)، خوزه روبرتو گیمارش ( مربی برزیلی)، هادی رضایی (سرمربی تیم ملی والیبال نشسته ایران)، خوان آنجل پریرا ( داور آرژانتین)، سو لمر (ایالات متحده) و جوزپه پانینی (ایتالیا) به تالار مشاهیر اضافه شدند.

 

 

تالار مشاهیر بین‌المللی والیبال، یک سازمان خصوصی مستقل است که به افتخارات مختلف رشته والیبال در سطوح مختلف از آماتوری تا حرفه ای در شاخه‌های مختلف می‌پردازد و به منظور احیای تاریخ والیبال در جهان هر ساله تعدادی از برترین‌های این رشته را در شاخه‌های مختلف معرفی می‌کند.

 

 

در موزه تالار مشاهیر ۱۶۶ چهره شاخص از ۲۶ کشور جهان معرفی شده اند و این موزه که مقر آن در ایالت ماساچوست آمریکا (زادگاه رشته والیبال) قرار دارد سالانه مورد بازدید هزاران نفر قرار می گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه