logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رادیو انتخاب با شعار صدای مردم شروع به کار می کند

رادیو انتخاب با شعار صدای مردم شروع به کار می کند
رادیو انتخاب، با شعار صدای مردم از ساعت 9 صبح امروز  خرداد ۵ تا ۹ تیر ماه، بازوی رسانه ای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران اسلامی خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛شهادت حزن انگیز آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور فقید ایران و هیئت همراه، سراسر ایران عزیز را عزادار نمود و ملت ایران نیز در پاسخ به مجاهدت های آن شهید بزرگوار، قدردانی خود را با حضور پرشور در مراشم تشییع آنها نشان داده اند، تا همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید فرموده اند، این رخداد تلخ موجد «خلل در اداره کشور» نخواهد شد چرا که در بستر ثبات سیاسی و قانون اساسی قدرتمند و آینده نگر و مطابق با اصل 131 آن،  ظرف 50 روز، بایستی رئیس جمهور جدید انتخاب و خلاء موجود در کشور برطرف شود که بر همین اساس 8 تیرماه 1403 به عنوان روز برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  اعلام و ثبت نام نامزدها در روزهای دهم تا چهاردهم خردادماه، انجام خواهد شد. 

معاونت صدای رسانه ملی، به منظور بالابردن آگاهی عموم جامعه و ایجاد یک صدایی در ملت ایران برای انتخاب فرد اصلح، همچون سنوات گذشته «رادیو انتخاب – با شعار صدای مردم» را در بازه ی زمانی ۵ خرداد تا ۹ تیرماه روی موج ۹۵.۵ مگاهرتز فعال خواهد نمود 

امید آن است این رادیوی سراسری بتواند با اگاهی بخشی اجتماعی نسبت به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری، اطلاع رسانی و تحلیل کارشناسی انتخابات، تبیین شاخص های انتخاب اصلح و همراهی با نهادهای اجرایی و نظارتی در انتخابات، موجد افزایش مشارکت مردم در پای صندوق های رای شود.

تبیین جایگاه و اهمیت انتخابات و رأی مردم در جمهوری اسلامی، تشریح نقش رئیس جمهور در اداره کشور، مطالبه اجرای قوانین مربوط به انتخابات، انتخابات پرشور و افزایش مشارکت مردم، تسهیل انتخاب اصلح  با رعایت بی طرفی و مواردی دیگر از جمله مهمترین محورهای برنامه سازی در این شبکه رادیویی ۲۴ ساعته خواهد بود.

گفتنی است مدیر رادیو گفت وگو رضا کوچک زاده تهمتن مدیریت رادیو انتخاب را برعهده دارد و این رادیو بصورت 24 ساعته و با حضور مردم، مسئولان وکارشناسان در حوزه‌های مختلف مرتبط با انتخابات برنامه سازی و تا پایان برگزاری انتخابات به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

سامانه 30000955 و تلفن 226541922 جهت دریافت پیام های مخاطبان و برقراری هرگونه ارتباط با این شبکه رادیویی در اختیار علاقه مندان قرار دارد. رادیو انتخاب از موج FM ردیف 95.5 مگاهرتز به پخش می شود و همچنین علاقمندان می‌توانند از طریق برنامه کاربردی ایران صدا بر روی تلفن همراه خود و همچنین پایگاه اطلاع رسانی رادیو انتخاب شنونده این رادیو باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه