logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فعالیت‌های روابط عمومی در راستای اهداف استراتژیک بانک باشد

فعالیت‌های روابط عمومی در راستای اهداف استراتژیک بانک باشد
سرپرست بانک دی در دیدار با همکاران روابط‌عمومی بر ضرورت پویایی روابط عمومی در امور تخصصی و همچنین هم‌راستاسازی برنامه‌ها و فعالیت‌ها با اهداف استراتژیک بانک تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ در این دیدار علیرضا قیطاسی ضمن بیان تحولات ایجاد شده در بانک طی ۲ سال گذشته، مهم‌ترین انتظار از روابط‌عمومی را انعکاس دستاوردها و اقدامات به ذی‌نفعان دانست و تصریح کرد: در دو سال گذشته در حوزه‌های گوناگون شاهد دستاوردهای مطلوبی بودیم که با همت جهادی و تلاش شبانه‌روزی حاصل شد و مهمترین رسالت روابط‌عمومی در این زمینه آگاه‌سازی مشتریان و سهامداران و انعکاس اقدامات در رسانه‌ها است.

وی افزود: اطلاع‌رسانی به موقع به افکار عمومی، واکنش سریع به رویدادها و رصد تحولات سازمانی از سوی روابط‌عمومی، می‌تواند اثر قابل توجهی در کاهش مخاطرات و نیز پیشبرد فعالیت‌های بانک داشته باشد.

قیطاسی لزوم پایبندی به اهداف کلان بانک را از مهمترین دغدغه‌های مدیریت ارشد بانک دانست و گفت: روابط عمومی باید با شناخت کامل از سازمان و شاخص‌های عملیاتی بانک، تمرکز برنامه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی خود را بر روی تحقق اهداف استراتژیک بگذارد.

وی در پایان تاکید کرد: با استفاده از پتانسیل‌های ایجاد شده در مرکز آموزش، باید برنامه منسجمی برای ارتقاء توان و دانش تخصصی همکاران روابط‌عمومی ایجاد شود.

گفتنی است در ابتدای این نشست فرشید عبادی، رئیس اداره روابط‌عمومی به ارائه گزارش عملکردی از اقدامات انجام شده توسط روابط‌عمومی در سال گذشته پرداخت.

همچنین همکاران اداره روابط‌عمومی نیز در پایان این نشست به بیان دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود برای ارتقای کیفیت عملکرد این اداره پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه