بخشدار اصلاندوز ؛

دهیاری تنها نهاد متولی مدیریت روستایی است

دهیاری تنها نهاد متولی مدیریت روستایی است
بخشدار اصلاندوز در نشست با دهیاران بخش گفت:دهیاری تنها نهاد متولی مدیریت روستایی قلمداد می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از ارس تبار ،صبح امروز اولین نشست دوره ای دهیاران تابعه بخش اصلاندوز با بخشدار جدید اصلاندوز در محل سالن اجتماعات بخشداری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ,

در این نشست "عباس مینایی" بخشدار اصلاندوز، ضمن آشنایی نزدیک با دهیاران و خیر مقدم به آنان در آغاز جلسه به تبیین جایگاه سازمان دهیاری و نقش و اهمیت آن در مدیریت روستا اشاره کرد و گفت:در حال حاضر از منظر قانون ، دهیاری تنها نهاد متولی مدیریت روستایی قلمداد می شود.

,

وی همچنین تحلیلی در خصوص توجه دولتها در قبل و بعد از انقلاب در حوزه روستایی پرداخت و افزود:بعد از انقلاب اسلامی در سایه توجهات مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی تحولات بنیادین و اساسی در حوزه روستایی در جهت ارائه خدمات عمرانی ،اقتصادی،اجتماعی و سیاسی و... به وقوع پیوسته است .

,

مینایی از دهیاران خواست با انتظاراتی که از دهیاری در میان جامعه روستای وجود دارد، دهیاران بایستی در جهت برآورده ساختن این انتظارات در عمل به وظایف قانونی خود اهتمام و تلاش کنند.

,

 بخشدار اصلاندوز ،داشتن برنامه و چشم انداز در بازه های زمانی کوتاه مدت و میان مدت را ضروری دانست و گفت:دهیاران بخش در این راستا نسبت به تهیه و تدوین برنامه و چشم انداز روستا های متبوع خود اقدام کنند.

,

 

,

, ,

وی همچنین ورود به مقوله اشتغال و اشتغال زایی در روستا از طریق جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی را یکی از موارد خروج از مهاجرت و ارتقاء سطح در آمد و رفاه جامعه روستایی بر شمرد.

,

مینایی در ادامه به اجرای پروژه های عمرانی دهیاریها و مشارکت اهالی روستا در اجرای پروژه ها را لازم و ضروری دانست و بر عدم اتکاء دهیاران به اعتبارات عمرانی واریزی از سوی دولت تاکید کرد .

,

بخشدار اصلاندوز ضمن یاد آوری مسائل اداری مرتبط با وظایف دهیاری از جمله حفاظت از اموال عمومی روستا ،بازرسی از از نانوایی های سطح روستا و ارائه گزارش ،حضور دهیاران در مناسبت های رسمی و برگزاری جلسات مستمر شورای اسلامی روستا و به تعدادی از پروژه های کلان روستای که مربوط به تمامی روستاها و قشلاقات تابعه است. از جمله تامین آب شرب روستاها و قشلاقات از طریق تقویت مجتمع آب شرب امام علی (ع) از مجتمع آب شرب عمران اباد ،به وضعیت اعتبارات عمرانی بخش اصلاندوز اشاره کرد و گفت:آینده روشنی در زمینه اجرای پروژه های عمرانی و بهره برداری از آن در بخش اصلاندوز متصور است.

,

گفتنی است، در ادامه هر کدام از دهیاران ضمن معرفی خود و بیان مسائل و مشکلات روستاها در خصوص موارد مطروحه مواردی نیز بصورت مصوبه تصمیم گیری به عمل آمد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه