logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کاربران آپارات سال گذشته ۶۳ میلیارد تومان درآمد داشتند

کاربران آپارات سال گذشته ۶۳ میلیارد تومان درآمد داشتند
در فضای کسب و کار‌های مجازی، تولید محتوا یکی از مهمترین و جذاب‌ترین زمینه‌های درآمدزایی محسوب می‌شود و بستر‌های اشتراک ویدئو، در این حوزه به بازار‌هایی با گردش مالی قابل توجه تبدیل شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  از زمان راه‌اندازی سامانه درآمدزایی آپارات، اقبال کاربران به این شبکه ویدئویی در کشور افزایش داشته و تعریف سیستم درآمدزایی در این پلتفرم، که برپایه توفیق کاربران در زمینه جذب مخاطب بیشتر طراحی شده، پشتوانه‌ای انگیزه‌بخش برای فعالیت جدی‌تر در این حوزه شده است.

براساس آمار رسمی ارائه شده، سایت «آپارات» تا پایان سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۴ هزار و ۳۰۰ کاربر فعال در سیستم درآمدزایی داشته که از این آمار ۸۸۳ کاربر تنها در سال ۱۴۰۲ به این حوزه ورود کرده‌اند. افزایش ۲۵ درصدی این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ حکایت از گرایش بیشتر کاربران برای درآمدزایی از تولید محتوا در فضای مجازی دارد.

اگر به‌دنبال دلیل برای این افزایش گرایش و رغبت هستید، شاید جالب باشد بدانید که از میان کاربران این سایت تا به امروز ۸ کاربر به درآمد میلیاردی حتی بیش از ۴ میلیارد تومان رسیده‌اند که می‌توان این درآمد را معادل ۷۷۰ ماه حقوق مصوب در وزارت کار دانست! بازه سنی این کاربران از ۱۸ تا ۶۴ سال است و در زمینه‌هایی مانند بازی، سرگرمی و آموزش، به تولید محتوای ویدئویی پرداخته و به درآمدزایی رسیده‌اند.

همچنین بد نیست بدانید مجموع درآمد کاربران این سایت در طول سال ۱۴۰۲ بالغ‌بر ۶۳ میلیارد تومان بوده است که این رقم به‌خوبی نشان‌دهنده ظریفت بالای فضای مجازی برای درآمدزایی از طریق تولید محتوا دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه