نماینده ولی فقیه در سلسله:

دانش اندوزی باعث نجات جامعه از ناهنجاریها است

دانش اندوزی باعث نجات جامعه از ناهنجاریها است
امام جمعه الشتر گفت: دانش اندوزی باعث نجات جامعه از ناهنجاریها است چرا که بیشتر معضلات اجتماعی نشأت گرفته از عدم آگاهی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از لرسو به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی، همایش تقدیر از مربیان برتر نهضت سوادآموزی در الشتر برگزار شد.

, اطلاع رسانی راه دانا, لرسو ,

همایش تجلیل از مربیان نهضت سواد آموزی در الشتر

, همایش تجلیل از مربیان نهضت سواد آموزی در الشتر, همایش تجلیل از مربیان نهضت سواد آموزی در الشتر,

حجت الاسلام والمسلمین موسوی، امام جمعه الشتر در این مراسم با اشاره به اهمیت جایگاه علم و دانش در دین اسلام گفت: یکی از برنامه هایی که دین مبین اسلام بر آن تأکید فراوان دارد، کسب دانش است.

,

وی افزود: دانش اندوزی باعث نجات جامعه از ناهنجاریها است چرا که بیشتر معضلات اجتماعی نشأت گرفته از عدم آگاهی است.

,

نماینده ولی فقیه در سلسله با بیان اینکه آمار افراد تحصیلکرده و نیز سطح عمومی سواد در کشور نسبت به اوایل انقلاب رشد چشمگیری داشته است ابراز داشت: پیشرفت کشور وابسته به دانش اندوزی و تحصیل است و همه در برابر آموزش و تحصیل علم و دانش مسئول هستند.

,

امام جمعه الشتر با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در نهضت سوادآموزی در جهت افزایش سطح سواد در جامعه بر رفع مشکلات آموزشیاران تأکید و تصریح کرد: کار خالصانه در جهت رضای خداوند باعث پیشرفت امور است و این موضوعی است که در نهضت سوادآموزی بخوبی دیده می شود اما در عین حال، رفع مشکلات و نیازهای ضروری مربیان و آموزش دهندگان نیز می بایست مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه