logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر ارشاد:

کارگروه مد و لباس از شورای فرهنگ عمومی جدا می‌شود

کارگروه مد و لباس از شورای فرهنگ عمومی جدا می‌شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از جدا شدن کارگروه مد و لباس از شورای فرهنگ عمومی خبر داد و گفت: این مسأله را به دلیل استقرار بنیاد سبک زندگی ایرانی اسلامی در جایگاه جداگانه پیش‌بینی می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی اسماعیلی در نشست با فعالان مردمی حوزه عفاف و حجاب، گفت: در جریان برخی از نقدها و مشکلات این حوزه هستم و البته این امر طبیعی است که عده‌ای نسبت به امری منتقد باشند و گروهی نیز تمجید کنند.

وی با بیان اینکه باید با تلاش از نقاط ضعف عبور کنیم و به نقاط قوت بیفزاییم، بیان کرد: در کارگروه مد و لباس جابه‌جایی داشتیم و در همین راستا دو اتفاق مهم رخ داده است. اول ابلاغیه‌ای است که مقدمات آن در دوره رییس جمهور شهید طی شد و سند آن اخیرا در حال ابلاغ نهایی است که بر اساس آن بنیادی بالادستی در حوزه مد و لباس با نام «بنیاد سبک زندگی ایرانی اسلامی» راه‌اندازی خواهیم کرد که اتفاق مهمی به‌شمار می‌رود. سند «پوشش ایرانی اسلامی» نیز برای آن ابلاغ شده که بر اساس آن بنیاد افتتاح می‌شود.

اسماعیلی ادامه داد: اتفاق بعدی جدا شدن کارگروه مد و لباس از شورای فرهنگ عمومی است. این مسأله را به دلیل استقرار بنیاد در جایگاه جداگانه پیش‌بینی می‌کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: قصد داشتم در این ایام در گام اول دبیر کارگروه مد و لباس را منصوب کنم، به همین دلیل درخواست کردم تا جلسه‌ای با خود فعالان این حوزه برقرار شود و گفت‌وگویی صورت گیرد تا اگر در کنار نقدها پیشنهاداتی وجود دارد، منتقل شود و در جمع‌بندی از پیشنهادات و نقدها از آن استفاده کنیم.

وی گفت: در حکمی که برای مسئول جدید صادر می‌شود بر حل این نقاط ضعف تاکید می‌کنیم تا مشکلات در اسرع وقت با همکاری شما عزیزان برطرف شود.

اسماعیلی افزود: اقدام دیگر راه‌اندازی مجموعه‌های جدید است. کار را با راه اندازی مجموعه یاس در میدان هفتم تیر شروع خواهیم کرد و ظرفیت آن در اختیار فعالان مردمی از جمله کسانی که سکو برای عرضه لباس ندارند، اقشار مختلف و... قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان تجربه موفقی را در کارخانه حجاب شهرکرد داشت، طبیعتا اگر مجموعه‌های متنوع جدیدی را حمایت کنیم بخش مهمی از کار انجام شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به زنجیره‌های عرضه پوشاک، تصریح کرد: کارگروه باید بتواند شورای مشورتی از نخبگان و دست اندرکاران اصلی این حوزه را در کنار خود داشته باشد.

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وی افزود: انشاالله در ایام آتی دبیر کارگروه و مسئول راه اندازی بنیاد را معرفی و فصل جدید را در تعاملات فی ما بین آغاز می‌کنیم. امیدوارم بتوانیم اجماع حداکثری پدید آوریم و مشکلات را با کمک شما حل کنیم.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه