اخبار داغ

قالیباف در همایش زنان پیشران پیشرفت:

زنان حق دارند که در دولت چهاردهم پست‌های مدیریتی بگیرند/ پیشرفت جامعه با خانه‌نشینی زن محقق نمی‌شود

زنان حق دارند که در دولت چهاردهم پست‌های مدیریتی بگیرند/ پیشرفت جامعه با خانه‌نشینی زن محقق نمی‌شود
نامزد چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در جایگاه هایی دیدم که زنان شایسته تر از مردان مدیریت کردند و حق آنهاست که در دولت چهاردهم زنان در پست های کلیدی مدیریت کرده و رشد کنند چرا که اساس پیشرفت کشورند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همایش «زنان پیشران پیشرفت ایران» که امروز چهارشنبه ( 30 خردادماه 1403) در سالن همایش‌های نور الرضا( ع) برگزار شد،  اظهار کرد: حرف‌های من عهدم با همه زنان ایران است و معتقدم زن در خانواده مهترین عنصر و سلول جامعه است و هر چه از جامعه توقع داریم با محوریت زن است، زن به عنوان مادر مهمترین عنصر فرهنگی در جامعه است در حقیقت فرهنگ زنانه‌ترین عنصر جامعه است. سابقه مدیریت من در هر جا بوده به این موضوع توجه داشته و مخالفت ها و نگاه های دیگر مانع این حرکت نشده است.

وی افزود: اگر مادران ما آرامش و آسایش داشته باشند، جامعه در آرامش خواهد بود، در این زمان و در مشکلات اقتصادی، زن خانواده بیشترین تحمل شرایط سخت را دارد ولی باز هم غصه فرزندان و همسر خودش را می‌کشد و آینده کشور را همین زنان می سازند، مخاطب برنامه هفتم توسعه زنان و خانواده هستند، زنان ما در جایگاه مدیریتی هیچ فرقی با مردان ندارند و نباید در این حوزه تبعیض وجود داشته باشد و تنها تبعیضی که باید اعمال شود، مقدم بودن زنان سرپرست خانوار در بخش های مختلف است.

نامزد چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به دوران مدیرتش در شهرداری تهران عنوان کرد: در سال هایی که رهبر معظم انقلاب به تولید و بهبود اقتصاد تاکید فرمودند، به زنان سرپرست خانوار بها داده تا از یک کارگر ساده به کارآفرینی با برخورداری از چند ۱۰ کارگر برسند که نشان دهنده قابلیت زنان است.

قالیباف با بیان اینکه تربیت نسل آینده در خانه و حضور زن محقق می‌شود، گفت: ماموریت اساسی زنان ما تربیت فرزندان است. البته معتقدیم پیشرفت جامعه با خانه نشینی زن محقق نخواهد شد. چرا که زنان پیشران پیشرفت ایران عزیز هستند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوریبا اشاره به دوران مدیریت شهرداری تهران و تبدیل تهران از یک فضای مردانه به بهبود فضا برای زنان اظهار داشت: در آن زمان محیط مدارس را برای دختران به یک محیط بانشاط تبدیل کردیم. حتی پارک هایی را برای بانوان درست کردیم و به رغم جوسازی تفکیک جنسیتی، خود زنان به میدان آمده و پاسخ رسانه‌های معاند را دادند، زیرا این پارک‌ها فرصت بی نظیری برای گذراندن اوقات فراغت، سلامت جسمی و ایجاد آرامش بانوان و دختران در محیطی شاد بود.

وی اضافه کرد: مراکز شهربانو، سراهای محله و  فرصت هایی برای دختران در شهر به ویژه در جنوب شهر فراهم شد تا حضور دختران به مانند محیط دانشگاهی و کاری در فضایی سالم  همراه با نشاط و شادابی ایجاد شود. 

قالیباف ادامه داد: در دوران مدیریتم در  نیروی انتظامی، برای نخستین بار پس از انقلاب، امکان ورود زنان به این نیرو فراهم شد تا در درجات مختلف اجتماعی و نظامی حضور یافته و در سلسله مراتب نظامی و انتظامی رشد کنند. 

وی با بیان اینکه در پست های مدیریتی، مهم شایسته گزینی و شایسته سالاری است، تصریح کرد: در جایگاه هایی دیدم که زنان شایسته تر از مردان مدیریت کردند و حق آنهاست که در دولت چهاردهم زنان در پست های کلیدی مدیریت کرده و رشد کنند چرا که اساس پیشرفت کشورند.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره با طرح جمعیت و جوانی خانواده گفت: در مجلس یازدهم و پس از سالیان طولانی که توجه به خانواده جوانی جمعیت معطل مانده بود، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تصویب شد و بخشی از آن در دولت سیزدهم اجرا شد و سایر موارد آن قطعا در دولت چهاردهم اجرایی می شود.

قالیباف با یادآوری رشادت های زنان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: زنان در دوران دفاع مقدس پا به پای سایر رزمندگان مجاهدت و رشادت کردند حتی پرستاران تا کمترین فاصله با خط مقدم برای نجات رزمندگان پیش رفتند.

وی درباره لایحه جلوگیری از آسیب دیدگی زنان در برابر سوء رفتار که مجلس یازدهم آن را در دستور کاری خود قرار داد، اظهار داشت: برای جلوگیری از ظلم به زنان در محیط خانواده و آسیب به آنها در محیط‌های دیگر، این لایحه در دستور کار گرفت و در مجلس دوازدهم هم در حال پیگیری است و  دولت آینده آن را فعال خواهد کرد. 

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: در دوران مدیریتم در شهرداری تهران برای حوزه آسیب ها سرایی به عنوان سرای خانواده با همه امکانات و اساتید برجسته تشکیل شد تا در صورتی که احیانا دختری یا بانویی از منزلش ناخواسته بیرون رفت، این مرکز آن دختر یا زن را  تحت حمایت خود قرار دهد و این موضوع فرصتی برای حمایت از زنان و دختران برای جلوگیری از آسیب بود. چرا که نگاه ما حمایت از زنان و دختران و ایجاد فرصتی برای دختران جوان در سن ۱۲ تا ۲۰ سالگی است.

وی با بیان اینکه در دوران مدیریت شهرداری تهران محیط هایی برای حضور هم زمان خانواده در محیط های ورزشی فراهم شد، گفت: در آن زمان شرایط برای مطالعه، ورزش و نشاط دختران تهران فراهم کردیم. حتی استخرهایی که در یک زمان ولی تفکیک شده بود، پذیرای خانواده‌ها است در بخش های مختلف شهر به ویژه جنوب شهر ساخته شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه