اخبار داغ

قربانی: فدراسیون تیراندازی فقط تیم ملی را ندارد؛

‌گفتگوی صمیمی تیراندازان با رییس کمیته ملی المپیک/ خسروی وفا: همه چیز نباید به مدال ختم شود

‌گفتگوی صمیمی تیراندازان با رییس کمیته ملی المپیک/ خسروی وفا: همه چیز نباید به مدال ختم شود
رئیس کمیته ملی المپیک از اردوهای تیم ملی تیراندازی اعزامی به پاریس بازدید و با تیراندازان و کادر فنی گفتگو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس و محمد تابع رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی کمیته ملی المپیک صبح امروز (یکشنبه)، ۳ تیر ماه در فدراسیون تیراندازی حضور یافتند و با مرتضی قربانی رئیس فدراسیون، مسئولین فدراسیون، تیراندازان اعزامی به المپیک، کادر فنی تیم های ملی دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه کبری غیاثی نایب رئیس، ناصر رسولی دبیرکل، محمد پاشا خزانه‌دار، حمیدرضا شیرازی‌ مسئول دفتر حوزه ریاست و حسن یزدخواستی مشاور عالی و اقتصادی فدراسیون حضور داشتند.

در ابتدا تیراندازان و کادر فنی نقطه نظرات و درخواست‌های خود را با رئیس کمیته ملی المپیک مطرح کردند.

طالبی: تیم تفنگ جوان است ولی بی تجربه نیست/ نصراصفهانی: باید در آماده ترین زمان ممکن باشیم

شرمینه چهل‌امیرانی در این دیدار اظهار داشت: خدا را شکر در اولین اعزام خود در تیم ملی بزرگسالان و در مسابقات قهرمانی جهان باکو توانستم سهمیه المپیک کسب کنم.

فاطمه امینی، تیرانداز المپیکی کشورمان نیز گفت:  ۸ سال است که تیراندازی را آغاز کردم و در مسابقات قهرمانی آسیا در اندونزی سهمیه المپیک پاریس را کسب کردم.

هانیه رستمیان نیز ضمن تشکر از حضور مسئولین کمیته ملی المپیک عنوان داشت: حضور و صحبت‌های شما انگیزه ورزشکاران را افزایش می دهد. حضور در المپیک مهم است و ما تمام تلاشمان را به کار می گیریم که بهترین عملکرد را داشته باشیم اما نباید فراموش کرد که المپیک میدان بزرگی است و بهترین های جهان در آن حضور دارند و نتایجه قابل پیش بینی نیست. امیدوارم بهترین ها برای ورزش کشور و تیراندازی رقم بخورد.

وی در ادامه افزود: با حمایت‌های شما و فدراسیون توانستم بعد از 5-6 سال سلاح تپانچه ۲۵ متر بگیرم. امیدورام حمایت ها از ورزشکاران بعد از المپیک پاریس هم ادامه داشته باشد قطعا برای المپیک 2028 باید کار خود را بلافاصله بعد از پاریس آغاز کنیم.

مریم طالبی، سرمربی تیم ملی تفنگ نیز خاطرنشان کرد: صحبت‌های شما و حضور فرهادی‌زاد در کنار تیم ملی تیراندازی در پاریس، باعث دلگرمی است. حضور در المپیک هم برای ورزشکار و هم کادر فنی افتخار بزرگی است که ورزشکاران به آن آگاه هستند. در وحله اول باید نمایندگان شایسته ای باشیم و در گام دوم امیدوارم انتظارات را بر آورده کنیم.

محسن نصراصفهانی ضمن تشکر از رئیس کمیته ملی المپیک گفت: المپیک مانند سایر مسابقات است و هر ورزشکار در هر مسابقه خودش، سلاحش و تجهیزاتش است و باید تلاش کند بهترین خودش باشد. ورزشکار یک هنری به نام تیراندازی را تمرین کرده که مختص خودش است و باید آن را به بهترین نحو به نمایش بگذارد. المپیک مانند سایر مسابقات است فقط 5 حلقه به آن اضافه شده است.

وی در ادامه افزود: من و ورزشکارم وظیفه دارم با تمام وجود تلاش کنیم  تا در زمان مسابقه در آماده ترین زمان ممکن باشیم. از مرتضی قربانی، رئیس فدراسیون تشکر می کنم و تا اینجا هر چه لازم بوده است برای تیم ملی فراهم شده است و تمام برنامه‌هایی که ارائه کردیم با تمام سختی های اقتصادی و تحریم ها، عملیاتی شده است. با تلاش رئیس فدراسیون یک سلاح برای هانیه رستمیان تهیه شد. در حال حاضر بهترین فشنگ روز دنیا را در اختیار داریم و تجیهزات و امکانات ما با کشورهای پیشرفته  تفاوتی ندارد.

قربانی: نباید از پشتوانه سازی غافل ماند

مرتضی قربانی، رئیس فدراسیون تیراندازی در این دیدار اظهار داشت: صحبت هایی که در این جلسه مطرح شد بسیار امیدوار کننده بود. ما نباید فراموش کنیم که خداوند همواره در ما حمایت می کند و باید به لطف او امیدوار بود.
وی در ادامه افزود: در این دوره هانیه رستمیان، شرمینه چهل امیرانی، فاطمه امینی و محمد بیرانوند با عبور از سد رقبای قدرتمند توانستند سهمیه المپیک پاریس را به دست بیاورند.

رئیس فدراسیون تیراندازی تاکید کرد: اهداف پروازی مدت زیادی تعطیل بود. یکی از میدان های اهداف پروازی از کار افتاده بود که آن را راه اندازی کردیم. در این رشته 7 مدال کسب شد و برای نخستین بار سهمیه المپیک به دست آمد.

وی در ادامه گفت: فدراسیون فقط تیم ملی را ندارد و نباید از پشتوانه سازی غافل شود. در این راستا 800 نفر را در رده سنی نوجوانان و جوانان شناسایی کردیم و در نهایت 40 نفر در اردوها حضور یافتند. امیدوارم این نوجوانان و جوانان در کنار بزرگسالان سکوهای پیروزی را به دست آوردند.

رئیس فدراسیون تیراندازی در پایان تاکید کرد: 65 سفر استانی داشتم و با مسئولین استان دیدار کردم تا زیرساخت های خوبی برای رشته تیراندازی فراهم شود بعلاوه گلوله زنی را بعد از 70 سال تاسیس فدراسیون راه اندازی کردیم و تا کنون 20 مسابقه در سراسر کشور برگزار شده است.

فرهادی زاد: حضور شما باعث افتخار است

مهین فرهادی‌زاد، نایب رئیس کمیته ملی المپیک نیز در جمع تیراندازان عنوان داشت: تیراندازی پرقدمت ترین رشته ورزشی در بخش زنان بوده که در مسابقات بین‌المللی و عرصه‌های برون مرزی حضور پیدا کرده است. اولین مسابقه رسمی زنان ایران در بازی‌های آسیایی سال ۱۹۹۰ بود که دختران تیرانداز ما سدشکنی کردند و با وجود تمام محدودیت امکانات و تجهیزات که داشتند شرکت کردند تا راه برای حضور دختران ورزشکار در رشته‌های دیگر باز شود و خوشبختانه در دوره‌های بعد درخشیدنند.

وی در ادامه افزود: تنها فدراسیونی می‌توان گفت بهترین سرمایه‌گذاری را روی ورزشکار زن داشته، فدراسیون تیراندازی بوده است و ورزشکاران نیز عملکرد خوبی داشته‌اند.
فرهادی زاد خاطرنشان کرد: ویژگی این رشته تمرکز است که در نگاه ورزشکاران دیده می‌شود. نگاه‌های ورزشکاران این رشته با سایر ورزشکاران، کاملا متفاوت، عمیق و آرام است و یاد گرفتند که به حاشیه‌ها توجه نکنند. رفتن به المپیک  و کسب سهمیه در کنارورزشکاران سایر کشورها و رقابت با آنها کار سختی است.

وی در پایان گفت: حضور شما باعث افتخار تمام ما ایرانیان است و من مطمئن هستم شما بهترین خودتان به نمایش خواهید گذاشت و امیدوارم که نمایندگان تیراندازی و سایر ورزشکاران شرایط خوبی را در بازی‌ها داشته باشند.

خسروی وفا: همه چیز نباید به مدال ختم شود

محمود خسروی‌وفا در جمع مسئولین فدراسیون تیراندازی، تیراندازان اعزامی به المپیک و کادر فنی تیم‌های ملی اعزامی به پاریس اظهار داشت: ما به شما افتخار می کنیم و این برای خوشایند شما نمی گویم. در واقع اینکه یک دختر جوان هم درس بخواند و هم سهمیه بگیرد و در ورزش بدرخشد، باعث افتخار است. ما از یک جوان چه چیزی بیشتر از اینها می خواهیم؟ شما می توانید الگوهای ورزشی خوبی برای همه باشید.

وی در ادامه افزود: از اینکه در المپیک روی سکو بروید خوشحال می شویم اما اگرروی سکو نرفتید، نباید اذیت شوید. به هر حال 9 هزار ورزشکار بدون مدال از المپیک برمی گردند. وقتی روی سکو می روید برای خودتان، خانواده‌هایتان، کمیته ملی المپیک، فدراسیون و کشور یک افتخار است. اگر مدال بگیرید برای من هم یک افتخار است و کسب مدال به خصوص در بخش زنان یک وزن فرهنگی و اجتماعی دارد ولی همه چیز به این ختم نمی شود مهم این است که آن انتظاری که مربی و کادر فنی داشته است را عملی کنید.

رئیس کمیته ملی المپیک در واکنش به درخواست تیراندازان برای ادامه حمایت‌ها بعد از المپیک خاطرنشان کرد: حمایت‌ها ادامه دارد و بازی های آسیایی را در پیش داریم. ورزشکاران نباید دغدغه حداقلی مالی داشته باشد به خصوص در رشته ای مانند تیراندازی که باشکاه‌های قوی ندارد.

وی در خصوص حقوق ورزشکاران المپیکی گفت: ما یک چارچوبی را داریم که در مجمع تصویب شد. پایه حقوق  ورزشکاران 15 میلیون تومان است. بقیه آن مربوط به ما نیست و در جدول مشخص است. همه ورزشکاران حقوق پایه را یکسان می گیرند و در ادامه آمادگی جسمانی ورزشکاران در سنجش بررسی و بر اساس رتبه آنها در این سنجش به حقوق پایه اضافه می شود. رفتارهای محیطی ورزشکار که توسط فدراسیون اعلام می شود نیز روی حقوق ورزشکارارن تاثیر دارد. درخشش در مسابقات مورد نظر کمیته ملی المپیک نیز بر افزایش حقوق تاثیر دارد و کسب مدال در دوره های گذشته المپیک نیز نقش دارد. سقف این حقوق 200 میلیون تومان است و 3 نفر از ورزشکاران این مبلغ را  را دریافت می کنند. من در این 40 سال هر چه گفتم، انجام دادم و اگر نقد واردی از سوی ورزشکاران باشد، اعمال می کنیم.

وی در پایان گفت: بعد از المپیک پاریس،  بازی های آسیایی را در پیش داریم و قطعا با نفرات بیشتری در آن حضور خواهیم داشت. اگر کار را به زودی آغاز کنیم از الان می توان برای المپیک 2028 انتظارات بیشتری داشت. این انتظار صرفا کسب مدال نیست چون در رشته ای مانند تیراندازی چیزی قابل پیش بینی نیست مهم این است که بهترین عملکرد را داشته باشید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه