logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

بیانیه ۳۰۰ نفر از اساتید، فارغ‌التحصیلان، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از سعید جلیلی

بیانیه ۳۰۰ نفر از اساتید، فارغ‌التحصیلان، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از سعید جلیلی
۳۰۰ نفر از اساتید، فارغ‌التحصیلان، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از سعید جلیلی بیانیه دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ۳۰۰ نفر از اساتید، فارغ‌التحصیلان، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از سعید جلیلی بیانیه دادند.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر سعید جلیلی

 امروز جامعه ایران داغدار رئیس‌جمهور محبوب، مردمی و انقلابی خود است. رئیس‌جمهوری که به بیان رهبر معظم انقلاب، خستگی‌ناپذیر، جدی و درعین‌حال صمیمی بود. جامعه ایران درحالی‌که برای این ضایعه بزرگ عزادار است، می‌بایست در انتخاباتی زودهنگام جایگزینی برای این شهید بزرگوار انتخاب کند.

 ایران عزیز ما با تمامی سرمایه‌های مشهود و غیرمشهود خود، با منابع زیر زمینی و روزمینی غنی و با نیروی جوانان خود، به دلیل ناکارآمدی مسئولین کشور در ادوار گذشته دچار تباهی سرمایه‌های خود شده است. کشوری که دارای بیشترین منابع نفت و گاز در جهان است، جزء بهترین نقاط جهان برای تولید انرژی خورشیدی و بادی است، از نظر ترانزیت کالا پتانسیل فراوانی دارد، در شمال و جنوب دسترسی به دریا دارد، نمی‌بایست در زمستان مشکل گاز و در تابستان مشکل برق داشته باشد. کشوری که دارای نیروی جوان تحصیل‌کرده است، نباید در حل بسیاری از مسائل چشم به غرب و شرق بدوزد درحالی‌که نخبگان آن در حال مهاجرت و خدمت به همان کشورها هستند. اگر چه رئیس‌جمهور شهیدمان ریل‌گذاری دهه گذشته را عوض نمود، اما تا جبران خسارت‌های پیش‌آمده و برون‌رفت از این شرایط، همچنان مسیری طولانی در پیش داریم. 

اعتقاد ما بر این است که برای رسیدن به اهداف بلند انقلاب اسلامی و پیمودن هر چه‌بهتر راه رئیس‌جمهور شهید، نیازمند فردی هستیم که خود معتقد به آرمان‌های انقلاب باشد، مطیع رهنمودهای مقام معظم رهبری باشد، تنها به هدف خدمت و نه ریاست پا به عرصه انتخابات گذاشته باشد، مردمی باشد، برای بحران‌های عمیق فرهنگی، اقتصادی و سیاسی برنامه داشته باشد، در تصمیم‌گیری و ریل‌گذاری برای کشور جسارت و قاطعیت لازم را داشته باشد، اهل باندبازی و لابی‌گری نباشد و در زندگی شخصی ساده‌زیستی پیشه کرده باشد.

جمع امضاکنندگان این نامه که از اقشار مختلف جامعه با عناوین کارآفرین، سیاست‌پژوه، جامعه‌شناس، اقتصاددان، هیئت‌علمی دانشگاه و دانشجو و... هستند، معتقد است شما که در میان سیاستمداران به حسن خلق و درعین‌حال جسارت در تصمیم‌گیری و قاطعیت شهره‌اید و حدود یک دهه با تشکیل دولت سایه برای برون‌رفت از بحران‌های عمیق کشور چاره‌اندیشی نموده‌اید، بهترین گزینه برای ادامه این مسیر سخت هستید و انتخاب دیگر عزیزان ثبت‌نام‌کننده عقب‌گرد از مسیر رشد رئیس‌جمهور شهید یا کاهنده سرعت رشد است؛ لذا حمایت خود را از شما برای پذیرفتن این مسئولیت سخت اعلام می‌داریم و با شما عهد می‌بندیم در صورت اعتماد مردم و انتخاب شما، از هرگونه همکاری با دولت شما در جهت اهداف و آرمان‌های انقلاب عزیزمان کوتاهی نورزیم.

 
جمعی از فارغ‌التحصیلان، دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی شریف
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه